Lajme dhe Ngjarje

Lajme dhe Ngjarje

Autostrada Tirane-Elbasan, Albania
Autostrada Tirane-Elbasan, Albania
Muret me toke te përforcuara dhe përforcimi i shpateveRead
star
BIENALJA E VENECIAS 2024: MACCAFERRI, SPONSOR I PAVIONIT SHQIPTAR
BIENALJA E VENECIAS 2024: MACCAFERRI, SPONSOR I PAVIONIT SHQIPTAR
Kjo iniciativë dëshmon përkushtimin e Maccaferri për vlerësimin e pasurisë artistike dhe kulturore shqiptare, si edhe konfirmon interesin që ka Grupi për tregun ballkanik.Read
star
Maccaferri Balkans Showcasing Innovative Geotechnical Solutions at ICCE 2023 Conference
Maccaferri Balkans Showcasing Innovative Geotechnical Solutions at ICCE 2023 Conference
Maccaferri Balkans proudly sponsored and showcased their innovative solutions at the 2nd International Conference of Civil Engineering (ICCE) held in Tirana, Albania. From May 18 to 20, 2023.Read
star
Maccaferri plant in Albania achieves ISO14001 and 45001 certifications
Maccaferri plant in Albania achieves ISO14001 and 45001 certifications
Maccaferri’s new plant in Albania, inaugurated in 2022, has just been awarded 14001 and 45001 certifications following an audit by the TUV Austria certification body.Read
star
Mbrojtja nga rënja e shkëmbënive të kulles presionit në hec Koman
Mbrojtja nga rënja e shkëmbënive të kulles presionit në hec Koman
Mbrojtja nga rënja e shkëmbënive të kulles presionit në hec KomanRead
star
An engineering marvel in the midst of the Himalaya
An engineering marvel in the midst of the Himalaya
The 100th operational airport in India required retention megastructures up to 74m highRead
star
Antwerp’s Oosterweel: a sustainable mobility
Antwerp’s Oosterweel: a sustainable mobility
In February 2018, the city of Antwerp launched a major infrastructure project to develop the Oosterweel Link, in order to make it the best mobility solution for citizens. Maccaferri was involved in the project development, offering the city its proven technical experience and an innovative solution portfolio.Read
star
Environmental protection through engineering
Environmental protection through engineering
An interview to Professor Gian Battista BischettiRead
star
Interview with Stefano Rignanese
Interview with Stefano Rignanese
We had a chat with Stefano Rignanese, former trainee in Maccaferri’s “Young Engineer” programme.Read
star
Let’s have a chat with Mirco Pedrazzi
Let’s have a chat with Mirco Pedrazzi
We interviewed Mirco Pedrazzi, a young Corporate Controller who joined us a few months ago and is already involved in a key project for the Group’s growth.Read
star
Let’s have a talk with Francesco Lipartiti
Let’s have a talk with Francesco Lipartiti
From India to Belgium, from Finance division to HR, a career across four continents. We have talked to Francesco Lipartiti, current Chief Operating Officer for the ISEAP region.Read
star
Let’s have a talk with Vikramjiet Roy
Let’s have a talk with Vikramjiet Roy
We have talked to Vikramjiet Roy, one of India’s “Top 25 leaders in times of crisis working in medium-sized companies”, a ranking promoted by Great Place to Work that also rewarded leaders from companies such as HP, Randstad and S&P Global.Read
star
Maccaferri blends with art: Chambéry project
Maccaferri blends with art: Chambéry project
A complex engineering project related to a motorway interchange carried out by Maccaferri in France has been decorated with a painting of a natural landscapeRead
star

Nuk keni gjetur atë që kërkoni?

Filter by:
Kerkim I avancuar
Takoni ekspertët tanë

Ne përfaqësojmë një partner fitues për botën komplekse të ndërtimit qytetar dhe industrial. Falë një game të gjerë, produktet tona janë përgjigjja për kërkesat teknike të ndryshme të sektorit: nga drenazhi dhe mbrojtja deri te uji dhe mbulimi i strukturave me izolim nga uji, për kursimin e energjisë dhe komoditetin e banimit, nga kontrolli i avullit deri te çështjet e lidhura.