PP/PE Gjeotekstile te endura

Home > Produkte > PP/PE Gjeotekstile te endura

PP/PE Gjeotekstile te endura

Image

Gjeotekstilet e endura poliolefine (me bazë PE ose PP) janë struktura të sheshta dhe të rregullta të prodhuara duke endur në një formë pëlhure dy ose më shumë seri fijesh sintetike (fijet lejojnë të marrin një hapje të rregullt dhe të vogël). Sipas madhësisë dhe formës së fijeve, ato mund të klasifikohen si shirita mono-multifilamentesh dhe secila prej tyre jep performanca të veçanta për të përmbushur kërkesat specifike të përshkueshmërisë,rezistences, ngurtësisë dhe qëndrueshmërisë. Performanca e ndryshme e bëjnë këtë gamë pëlhurash të përshtatshme për filtrim, ndarje shtresash dhe për stabilizimin e tokës.