Zgjidhjet detare sintetike

Home > Produkte > Zgjidhjet detare sintetike

Zgjidhjet detare sintetike

Image

Jo një produkt i vetem, por një familje produktesh të përshtatura për aplikime detare; do të thotë që të gjitha materialet e përdorura si bazë janë në gjendje të rezistojnë në mjedisin detar dhe të sigurojne performancat e kërkuara. Gjithashtu kemi gjeogrida të përshtatshme për aplikime në fund të detit si dyshekët polimerik . Këto rrjeta prodhohen ose me gjeogrida të endura dhe të ekstruduara, por gjithashtu gjeotekstile ne forme tubi dhe qese mbajtëse të çdo madhësie, në mënyrë që të ndërtohen struktura kufizuese dhe mbajtëse për t’u përdorur projekte te ndryshme në breg te detit dhe në det.