Sektoret

Sektoret

Agrobiznesi
Bujqësia dhe sektori i tregut të agrobiznesit janë jashtëzakonisht vulnerabel ndaj ndryshimeve klimatike dhe dukurive të motit ekstrem. Temperaturat nShiko
star
Infrastruktura e transportit
Rritja e shpejtë e popullsisë globale dhe rritja e trendit të urbanizimit po shtyjnë fuqimisht kërkesën për infrastrukturën e transportit. Lëvizja dreShiko
star
Infrastruktura Urbane
Infrastruktura të reja ndërtohen vazhdimisht në mbarë globin për të përmbushur kërkesat e zhvillimit ekonomik dhe rritjes së popullsisë. Balanca ndërmShiko
star
Mbrojtja Detare dhe Lumore
Që nga lashtesia, njerëzit kanë banuar pranë bregdetit dhe brigjeve të lumenjve. Si rezultat i aktiviteteve antropologjike dhe ndryshimeve mjedisore, Shiko
star
Mbrojtja dhe Siguria
Kërcënime të ndryshme të sigurisë ndikojnë në cilësinë e jetës ne shumë zona në mbarë botën. Inkursionet e automjeteve armiqësore, sulmet me eksplozivShiko
star
Mbrojtja Mjedisore
Disa aktivitete tradicionale njerëzore janë jetike për rritjen sociale dhe ekonomike, por në të njëjtën kohë mund të ndikojnë thellësisht mjedisin dukShiko
star
Minierat
Nxjerrja e burimeve minerale është rritur vazhdimisht gjatë shekujve për të përmbushur kërkesën në rritje të njeriut për resurseve natyrore. Sot, induShiko
star
Nafte&Gas / Energji
Kërkesa për energji po rritet me shpejtësi, pasi eshte thelbësore për të mbështetur zhvillimin njerëzor. Një nga sfidat më të mëdha të këtij shekulli Shiko
star
Ndertesa, Industri & Sport
Nga portofoli ynë i gjerë, ne kombinojmë produktet tona në sisteme që janë të optimizuara për të përmbushur kërkesat e klientëve në lidhje me tregjet Shiko
star
Permbytje dhe Emergjenca
Ndryshimet e paprecedenta te motit po çojnë në një frekuencë të shtuar të eventeve natyrore me ndikim të lartë mjedisor. Përmbytjet dhe fatkeqësitë e Shiko
star

Nuk keni gjetur atë që kërkoni?

Filter by:
Kerkim I avancuar
Takoni ekspertët tanë

Ne përfaqësojmë një partner fitues për botën komplekse të ndërtimit qytetar dhe industrial. Falë një game të gjerë, produktet tona janë përgjigjja për kërkesat teknike të ndryshme të sektorit: nga drenazhi dhe mbrojtja deri te uji dhe mbulimi i strukturave me izolim nga uji, për kursimin e energjisë dhe komoditetin e banimit, nga kontrolli i avullit deri te çështjet e lidhura.

Ju nevojitet asistencë teknike?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me projektin tuaj të ardhshëm.