Panelet

Home > Produkte > Panelet

Panelet

Image

Panelet Maccaferri HEA (Absorbimi i Lartë i Energjisë) janë produktet më të forta brenda gamës sonë të rrjetës Mac.RO(TM), duke ofruar rezistence ekstreme në tendosje të ulët. Fortesia është më e rëndësishme se rezistenca në tërheqje te rrjetat pasi ndikon në devijimin e sistemit qe i ushtrohet kjo force. Panelet janë të endura nga një gjatësi e vetme e vazhdueshme e litarit prej çeliku me rezistencë të lartë në tërheqje, të bashkuar në çdo pikë kryqezimi me lidhjen e patentuar HEA ‘nyje të dyfishtë’.

Ndryshe nga rrjetat e litarit spirale me rrotullim të vetëm, ndërtimi i paneleve HEA siguron performancë të jashtëzakonshme sforcim/tendosje me deformimin më të ulët të mundshëm. Panelet HEA përdoren në aplikime të mbulesave të sigurta ku kërkohet një sistem me devijim të ulët dhe me forcë të lartë. Për shkak të performancës shumë-aksiale të panelit, ngarkesat transferohen në mënyrë efektive në ankorat në faqen skarpates pavarësisht nga pozicioni i vendosjes se ankorimeve.

Image

Lidhja e nyjës së patentuar bëhet nga dy lidhje, secila e marrë duke nyjezuar tela çeliku 3,00 mm të veshura me Galmac, një aliazh Zink-Alumin (5%). Dy lidhjet mbështjellin fort litarët që kryqezohen me njëri-tjetrin. Paneli është bërë nga rrjeta katrore të prodhuara me një litar, të siguruar nga një kapese alumini të shtypur, sipas EN 13411-3.