Barrierat e mbrojtjes se forcave

Home > Zgjidhje > Barrierat e mbrojtjes se forcave

Barrierat e mbrojtjes se forcave

Image

Sistemi ynë pengues MAC i lehtë dhe i shpejtë për t’u vendosur mbron trupat duke ofruar mbrojtje balistike, zbutjen e shpërthimit dhe barriera automjetesh HVM. Ideale për mbrojtjen e FOB-ve, posteve komanduese ose pikave të kontrollit, gabionet MAC të Defencell janë të mbushura me dhe, rërë ose materiale të tjera mbushëse të disponueshme në vend.

Ai është gjithashtu i zbatueshëm për zona civile që kërkojnë këto masa sigurie. Defencell MAC është një sërë gabionesh metalike të salduara me rrjetë mbrojtëse të veshura me gjeotekstile dhe të furnizuara në disa madhësi standarde. Të përdorura nga shumë ushtri dhe OJQ, gabionët e Defencell MAC furnizohen të para-montuara dhe të palosura për transport dhe janë të lehta për t’u vendosur duke u tërhequr, pozicionuar dhe mbushur.

Image