Kafaze rrjete per peshkim

Home > Zgjidhje > Kafaze rrjete per peshkim

Kafaze rrjete per peshkim

Image

Maccaferri ofron kafaze rrjete të dizajnuara me porosi dhe të montuara paraprakisht në vendin e rezervatit së peshkut. Nga specifikimet e klientit, duke përfshirë dimensionet dhe llojin e rrjetës, kafazet me rrjetë KikkoNet janë ndërtuar për t’iu përshtatur çdo operacioni të akuakulturës . Ato mund të instalohen në sistemin aktual të kafazit dhe ankorimit dhe të përshtaten me dizajnin e kërkuar; ata mbërrijnë gati për instalim. Rrjeta anësore dhe rrjeta e poshtme janë paraprakisht të lidhura dhe më pas janë palosur për t’u futur brenda kontejnerëve të hapur 40′.

Pas shkarkimit, kafazet e rrjetës instalohen dhe përdoren si rrjeta të përhershme për disa cikle te rezervatit; kafazet me rrjetë KikkoNet mund të pastrohen në vend, janë rezistente ndaj grabitqarëve, dhe praktikisht rezistente ndaj largimit te peshkut. Maccaferri tregton, furnizon dhe ndjek shitjet në bashkëpunim me klientët për çdo kafaz rrjete KikkoNet të vendosur, me lehtësi ekonomike dhe përfitime të prekshme për çdo projekt të akuakulturës detare.

Image