Muret mbajtese masiv me gravitet

Home > Zgjidhje > Muret mbajtese masiv me gravitet

Muret mbajtese masiv me gravitet

Stabiliteti i murit mbajtës masiv me gravitet bazohet në integritetin strukturor të njësive dhe masën e tyre të mbushur për të mbajtur skarpata të paqëndrueshme të tokës. Për të gjetur zgjidhjen optimale të murit mbajtës Maccaferri, inxhinierët tanë punojnë me klientët duke marrë parasysh: * Parametrat gjeoteknikë të dheut të bazamentit * Prania e ujit dhe ngarkesave hidrostatike * Ngarkesat e jashtme nga strukturat dhe ngarkesat e gjalla ose sizmike * Thjeshtësia dhe shpejtësia e ndërtimit

Ne nuk jemi vetëm një lider global në muret e gabionit Nga një gamë e gjerë zgjidhjesh, ne jemi në gjendje të ofrojmë një mur mbajtës që i përshtatet nevojave teknike të klientëve; mbrojtja, kërkesat estetike dhe buxheti. Të njohur si lideri global në muret me gabion, një numër në rritje i klientëve tanë e dinë se ne tani ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë muresh mbajtëse, përveç gabioneve, duke përfshirë muret e blloqeve.

GjithmonĂ« duke u pĂ«rpjekur pĂ«r tĂ« reduktuar pĂ«rdorimin e panevojshĂ«m tĂ« materialeve tĂ« ndĂ«rtimit dhe mbetjeve. Cilado zgjidhje tĂ« gjendet, strukturat tona mbajtĂ«se kanĂ« disa gjĂ«ra tĂ« pĂ«rbashkĂ«ta: ato janĂ« modulare, fleksibĂ«l dhe mund t’i pĂ«rshtaten shumicĂ«s sĂ« kushteve tĂ« terenit. NĂ« tĂ« vĂ«rtetĂ«, ne pĂ«rpiqemi tĂ« ripĂ«rdorim materialet e fituara nga kantieri sa herĂ« qĂ« Ă«shtĂ« e mundur, duke reduktuar importin dhe eksportin e materialeve tĂ« ndĂ«rtimit dhe mbetjeve. Sistemet tona janĂ« tĂ« thjeshta dhe tĂ« shpejta pĂ«r t’u ndĂ«rtuar. Ne ofrojmĂ« zgjidhje specifike pĂ«r klientin. Çdo sistem ofron pĂ«rfitime tĂ« ndryshme; InxhinierĂ«t tanĂ« mund tĂ« ndihmojnĂ« nĂ«se njĂ« klient ka nevojĂ« pĂ«r vlerĂ«n, jetĂ«gjatĂ«sinĂ« dhe fleksibilitetin e njĂ« muri gabioni ose estetikĂ«n e sistemeve tĂ« murit mbajtĂ«s tĂ« bllokut segmental MacWall. Ndryshe nga kompanitĂ« e ‘mono-produkteve’ qĂ« janĂ« nĂ« gjendje tĂ« ofrojnĂ« vetĂ«m njĂ« lloj muri, ne do tĂ« ofrojmĂ« njĂ« zgjidhje tĂ« optimizuar sipas nevojave te klientĂ«ve.

This site is registered on wpml.org as a development site.