Qendra e dijeve

Qendra e dijeve

Webinarët e ardhshëm

https://www.maccaferri.com/al/wp-content/uploads/2024/02/Webinar-Tunnelling-header.png

Regjistrimet e Webinareve

Image

Eksploroni botën Maccaferri

Filter by:
Kerkim I avancuar
Image

Editoriali i Maccaferrit

Maccaferri blends with art: Chambéry project
Maccaferri blends with art: Chambéry project
A complex engineering project related to a motorway interchange carried out by Maccaferri in France has been decorated with a painting of a natural landscapeRead now
star
Environmental protection through engineering
Environmental protection through engineering
An interview to Professor Gian Battista BischettiRead now
star
An engineering marvel in the midst of the Himalaya
An engineering marvel in the midst of the Himalaya
The 100th operational airport in India required retention megastructures up to 74m highRead now
star

Zbuloni produktet dhe zgjidhjet tona

Ekspertiza jonë vjen nga njerëzit tanë

Ne përfaqësojmë një partner fitues për botën komplekse të ndërtimeve civile dhe industriale. Falë një game të gjerë, produktet tona janë përgjigja ndaj kërkesave të ndryshme teknike të sektorit: nga kullimi dhe mbrojtja ndaj uji dhe hidroizolimi i strukturave dhe mbulesat, te kursimi i energjisë deri te komoditeti i banesave, nga kontrolli i avullit te çështjet me shqetësuese.

Image