Aplikime

Aplikime

Akuakulture Rrjeta dhe Kafaze
Sipas FAO, prodhimi i ushqimit ujor parashikohet tĂ« rritet dhe t’i sigurojĂ« njĂ« popullsie nĂ« rritje ushqime tĂ« shĂ«ndetshme dhe te ushqyeshme. ShumShiko
star
Barrierat e Sigurisë dhe Zhurmave
Ndërsa shoqëritë e sotme urbanizohen, njerëzit dhe infrastruktura detyrohen të afrohen më shumë. Sigurimi i aksesit në hapësira publike të sigurta, ruShiko
star
Drenazhimi i Strukturave
Prania e ujit brenda dheut ngjitur me strukturat mund të shkaktojë probleme të shumta. Heqja e ujit nga toka me sisteme kullimi është thelbësore, pShiko
star
Gardhe dhe tela
Gardhi ka qenë gjithmonë pjesë e historisë sonë. Në fakt, ishte prej gardheve dhe portave prej hekuri që lindi kompania Maccaferri mbi 500 vjet më parShiko
star
Mbrojtja detare, Strukturat detare & Mbrojtja e Tubacioneve
Forcat dhe kushtet e ekspozimit që lidhen me ndërhyrjet bregdetare kërkojnë një përzgjedhje të kujdesshme të zgjidhjeve dhe këshilla të qarta për perfShiko
star
Mbrojtja nga Erozioni
Toka është një burim i çmuar i biodiversitetit, thelbësor në ruajtjen dhe çlirimin e karbonit dhe ruajtjen e ekuilibrit të gazrave në ajrin që thithimShiko
star
Mbrojtja Rockfall dhe Barrierat e Debores
Sistemet e mbrojtjes nga rënia e gurëve dhe zbutja e ortekëve të borës janë elementë kyç në sigurinë e infrastrukturës, punimeve të minierave, ndërtesShiko
star
Mjedisi, Filtrimet & Landfillet
Në mbarë botën, asgjësimi i materialeve të mbeturinave është një problem në rritje. Një landfill është një organizëm i gjallë, që sjell vazhdimisht sfShiko
star
Muret Mbajtese & Perforcimi i Shtresave te Tokes
Që nga kohët e lashta, njerëzimi ka ndërtuar struktura për të mbajtur tokën dhe për ta frenuar atë në një kënd më të pjerrët se ai që do të mbante ne Shiko
star
Peisazh & Arkitekturë
Arkitektët e peisazhit dhe profesionistët e tjerë që punojnë me mjedisin shpesh punojnë në struktura që kërkojnë detaje perfundimtare me cilësi të larShiko
star
Perforcime Bazale
Sa herë që ndërtimi kryhet në tokë të butë ose të paqëndrueshme, ekziston mundësia e uljes: kjo mund të përfshijë efekte gjeologjike të shkaktuara ngaShiko
star
Prodhim Industrial
Maccaferri ofron një gamë të gjerë produktesh për zgjidhje industriale, duke ndihmuar çdo klient me propozime inovative dhe profesionale, duke ofruar Shiko
star
Punimet Hidraulike
Menaxhimi i rrjedhave ujore ruan ekosistemet si dhe aktivitetet njerëzore nga problemet e rënda që mund të shkaktojë rrjedha e pakontrolluar. QShiko
star
Stabilizimi i Dheut dhe Bazamentet
Pavarësisht nëse po ndërtoni një bazament hekurudhor, shteg pyjor me zhavorr mbi tokë të butë, ose rimekembni një autostradë me shumë korsi që transpoShiko
star
Tunelet
Fazat e projektimit dhe ndërtimit të një projekti tuneli përfshin sfida të shumta inxhinierike. Maccaferri ofron një portofol të plotë zgjidhjesh pShiko
star

Nuk keni gjetur atë që kërkoni?

Filter by:
Kerkim I avancuar
Takoni ekspertët tanë

Ne përfaqësojmë një partner fitues për botën komplekse të ndërtimit qytetar dhe industrial. Falë një game të gjerë, produktet tona janë përgjigjja për kërkesat teknike të ndryshme të sektorit: nga drenazhi dhe mbrojtja deri te uji dhe mbulimi i strukturave me izolim nga uji, për kursimin e energjisë dhe komoditetin e banimit, nga kontrolli i avullit deri te çështjet e lidhura.