Perforcimi dhe Suport i Siperfaqes

Home > Zgjidhje > Perforcimi dhe Suport i Siperfaqes

Perforcimi dhe Suport i Siperfaqes

Image

Disa shpate shkëmbore kanë një shtresë sipërfaqësore të paqëndrueshme e cila shpesh kërkon stabilizim shtesë. Ne ofrojmë një sërë sistemesh për perforcimin e sipërfaqes me sisteme rrjetë me rezistence të lartë, të cilat janë krijuar për të punuar së bashku me ankorimet, për të rritur qëndrueshmërinë e shtresës sipërfaqësore të paqëndrueshme.

Në botën reale, nuk është e mundur që sistemet me rrjetë, sado të ngurtë, të jenë një sistem vërtet ‘aktiv’, i mjaftueshëm për të parandaluar lëvizjen fillestare të shkëmbinjve të lirshëm. Vetëm kur rrjeta ka filluar të ddeformohet, kapaciteti i saj mobilizohet në mënyrë efektive. Prandaj, sa më i ngurtë të jetë produkti, aq më mirë është në gjendje t’i rezistojë këtyre forcave fillestare anësore.

Image

Sistemet tona rrjetë janë projektuar dhe testuar në përputhje me standardet më të larta për të siguruar ngurtësinë më të lartë jashtë planit, ndërkohë që jane të shpejta dhe të thjeshta për t’u instaluar. Ne u ofrojmë klientëve tanë këshillat tona gjithëpërfshirëse teknike për të mbështetur projektin në të gjitha fazat. Softueri ynë ndihmon projektuesit në zgjedhjen më të përshtatshme të stabilizimit të sipërfaqes për shpatet . Na kontaktoni për të filluar projektimin e shpateve më të sigurta!