Zgjidhjet per rrethime

Home > Produkte > Zgjidhjet per rrethime

Zgjidhjet per rrethime

Image

Gardhe – te Salduar Nga gardhet më të vjetra prej hekuri të farkëtuar me të cilat filloi biznesi ynë, te kombinimet më moderne të produkteve dhe materialeve, ne tani ofrojmë sisteme inovative rrethimesh për përdorim në siguri, perbajtje dhe mbrojtje.

Gardhe – Lidhje Zinxhiri Rrjeta jonë e fortë me lidhje zinxhirësh është zhvilluar për të ofruar cilësi, fortesi dhe gardh me raport te mire cilesi/kosto për përdorim në punimet e përgjithshme të rrethimit. Qëndrueshmëria e gardhit sigurohet pasi teli mbrohet me galvanizim me një shtresë polimeri opsionale.

Image

MacFrut Të zhvilluara për përdorim në industrinë e bujqësisë dhe kultivimit, telat MacFrut ofrojnë mbështetje me performancë të lartë për bimesine ne rritje. MacEletric MacEletric është zhvilluar posaçërisht për përcjelljen e energjisë elektrike dhe për t’i rezistuar forcave të aplikuara nga kafshët.

Fusha e përdorimit Zgjidhjet per rrethime

Sektoret
    Aplikime
      Solutions