Njerëz dhe Karriera

NJERËZ DHE KARRIERA

Jeta në Maccaferri do të thotë të përballesh me sfida ambicioze në një mjedis ndërkombëtar dhe multikulturor të përbërë nga profesionistë që përpiqen të përmirësojnë jetën e njerëzve në mbarë botën me projekte të fundit. Një ekip që, për më shumë se 140 vjet, ka forcuar pozicionin e tij drejtues në tregu në nivel global.

Ne jemi një biznes unik. Ne hulumtojmë, projektojmë, prodhojmë, furnizojmë dhe ndërtojmë zgjidhje teknike në shumë sektorë të tregut: mure mbajtëse, përforcim dheu, kontrollin e erozionit, zbutjen e rënies së shkëmbinjve dhe shumë të tjera.

Veçantia jonë vjen nga njohuritë tona.

Inxhinierët tanë, që operojnë brenda filialeve tona lokale, formojnë një rrjet global ekspertize, duke ofruar vërtet aftësi globale me njohuri lokale.

Bashkohuni me Grupin tonë, zhvilloni kompetencat tuaja së bashku me profesionistët kryesorë të industrisë dhe kontribuoni në krijimin e vlerës!

Image

Nuk gjetët një pozicion që përputhet me profilin tuaj?

Mund të aplikoni edhe me një aplikim spontan përmes butonit më poshtë.

Ne jemi globalë

We have a global experience with local knowledge: our clients are never far from technical support.
close
close

Modeli ynë i lidershipit

Të punosh në Maccaferri do të thotë të jesh pjesë e një kompanie globale me + 3,000 punonjës dhe më shumë se 70 filiale, që operojnë n pesë kontinente dhe shitje në më shumë se 130 vende. Çdo ditë, njerëzit tanë kanë mundësinë të punojnë në projekte sfiduese në një mjedis vërtet dinamik, duke ushqyer botën e së nesërmes. Pavarësisht nëse jeni një talent i ri apo profesionist, në Maccaferri mund të mbështeteni në një karrierë emocionuese në nivel Vendi / Rajonal / Global.

Ne e vlerësojmë talentin tonë duke siguruar rritje dhe duke përmirësuar njohuritë e profesionistëve tanë në një mjedis ku ju mund të bëni një ndryshim. Të qenit një lider efektiv është një pjesë thelbësore e drejtimit të një biznesi të suksesshëm.

Qëllimi i Modelit tonë të Lidershipit është të shkojmë përtej arritjes së qëllimeve të biznesit, duke fuqizuar të gjithë njerëzit tanë për të arritur përsosmërinë, përmes fokusimit në Udhëheqjen e vetvetes, njerëzve, ndryshimit dhe biznesit.


Leading Self
Ne demonstrojmë vetëdije dhe ndjekim interesa të përbashkëta pavarësisht vështirësive. Ne mbajmë një qasje të qëndrueshme dhe te vazhdueshme.

Leading People
Ne kujdesemi për njerëzit, duke treguar ndjeshmëri dhe interes për zhvillimin e tyre. Ne ndajmë qëllimin dhe udhëheqim me shembull.

Leading Change
Ne tregojmë një qasje me mendje të hapur dhe tregojmë guxim në ndarjen dhe ndjekjen e vizionit. Ne ndikojmë të tjerët në sfidimin e status quo-së.

Leading Business
Ne planifikojmë biznesin, vendosim prioritete për të marrë vendime dhe monitorojmë progresin për të arritur rezultate.”

Takoni Njerëzit Tanë

Image Stories
Let’s have a talk with Vikramjiet Roy
We have talked to Vikramjiet Roy, one of India’s “Top 25 leaders in times of crisis working in medium-sized companies”, a ranking promoted by Great Place to Work that also rewarded leaders from companies such as HP, Randstad and S&P Global.Read more
star
Image Stories
Interview with Stefano Rignanese
We had a chat with Stefano Rignanese, former trainee in Maccaferri’s “Young Engineer” programme.Read more
star
Image Stories
Let’s have a talk with Francesco Lipartiti
From India to Belgium, from Finance division to HR, a career across four continents. We have talked to Francesco Lipartiti, current Chief Operating Officer for the ISEAP region.Read more
star
Image Stories
Let’s have a chat with Mirco Pedrazzi
We interviewed Mirco Pedrazzi, a young Corporate Controller who joined us a few months ago and is already involved in a key project for the Group’s growth.Read more
star