Gardhet e debores dhe mbrojtja nga orteket

Home > Zgjidhje > Gardhet e debores dhe mbrojtja nga orteket

Gardhet e debores dhe mbrojtja nga orteket

Image

Banorët e zonave malore të dëborës kanë qenë gjithmonë të rrezikuar nga ortekët. Shpyllëzimi dhe zhvillimi i infrastrukturës turistike në këto rajone kanë rezultuar në uljen e barrierave natyrore dhe për rrjedhojë, në nxitjen e ortekëve të borës.

Sistemet tona të mbrojtjes nga ortekët e dëborës janë krijuar për të stabilizuar shtresën e borës në zonën e mundshme të fillimit të ortekut, duke parandaluar kështu aktivizimin e njërës prej tyre. Njesia e borës ushtron një forcë, e cila duhet të absorbohet nga rrjetat dhe të transmetohet në tokë me anë të një sistemi shtyllash dhe spirancash.

Image

Të përshtatshme për sipërfaqe të parregullta dhe pjerrësi , ne u ofrojmë klientëve tanë sisteme të ndryshme të miratuara teknikisht, duke përfshirë elementë të montuar paraprakisht të mbrojtjes nga orteku që janë të lehta për t’u instaluar në kushte sfiduese.