Homepage

KUSH
JEMI

Për mbi 140 vjet ne jemi një furnizues ndërkombëtar lider per zgjidhje të avancuara për tregjet e inxhinierise civile, gjeoteknike dhe mjedisore. Ne ofrojmë zgjidhje inovative, afatgjata dhe ekologjike, nga muret mbajtëse te punimet hidraulike dhe nga sistemet e zbutjes së rënies së shkëmbinjve deri te përforcimin e dheut.

Historite tona te suksesit

Zbulo Hartën tonë të Aplikacionit 3D

Tunelet

Fazat e projektimit dhe ndërtimit të një projekti tuneli përfshin sfida të shumta inxhinierike. Maccaferri ofron një portofol të plotë zgjidhjesh për të gjitha fazat e procesit të tunelit

Mëso më shumë

Mbrojtja Rockfall dhe Barrierat e Debores

Sistemet e mbrojtjes nga rënia e gurëve dhe zbutja e ortekëve të borës janë elementë kyç në sigurinë e infrastrukturës, punimeve të minierave, ndërtesave ose njerëzve.

Mëso më shumë

Prodhim Industrial

Maccaferri ofron një gamë të gjerë produktesh për zgjidhje industriale, duke ndihmuar çdo klient me propozime inovative dhe profesionale, duke ofruar gjithashtu mundësinë për të pasur produkte të personalizuara, me cilësi dhe standard teknologjik të klasit të lartë.

Mëso më shumë

Mbrojtja detare, Strukturat detare & Mbrojtja e Tubacioneve

Forcat dhe kushtet e ekspozimit që lidhen me ndërhyrjet bregdetare kërkojnë një përzgjedhje të kujdesshme të zgjidhjeve dhe këshilla të qarta për performancën e pritshme. Kjo perfshin zgjedhjen e produktit, teknikat e instalimit dhe integrimin në mjedisin lokal, të cilat synojne te ofrojne raportin me te mire cilesi/cmim për klientët tanë.

Mëso më shumë

Mbrojtja nga Erozioni

Toka është një burim i çmuar i biodiversitetit, thelbësor në ruajtjen dhe çlirimin e karbonit dhe ruajtjen e ekuilibrit të gazrave në ajrin që thithim. Erozioni i tokës i referohet konsumimit të shtresës së sipërme të fushës dhe shpesh shkaktohet nga forcat e lagështimit dhe tharjes nga era, shiu dhe graviteti.

Mëso më shumë

Drenazhimi i Strukturave

Prania e ujit brenda dheut ngjitur me strukturat mund të shkaktojë probleme të shumta. Heqja e ujit nga toka me sisteme kullimi është thelbësore, përndryshe toka mund të dobësohet ose mund të ushtroje ngarkesa më të larta, duke ndryshuar efektivitetin e strukturës.

Mëso më shumë

Barrierat e Sigurisë dhe Zhurmave

Ndërsa shoqëritë e sotme urbanizohen, njerëzit dhe infrastruktura detyrohen të afrohen më shumë. Sigurimi i aksesit në hapësira publike të sigurta, ruajtja e aseteve nga inkursionet e mundshme dhe zbutja e rrezikut të zhurmës dhe ndotjes vizuale janë masa të rëndësishme për të garantuar cilësinë e jetës dhe një mjedis të sigurt urban.

Mëso më shumë

Muret Mbajtese & Perforcimi i Shtresave te Tokes

Që nga kohët e lashta, njerëzimi ka ndërtuar struktura për të mbajtur tokën dhe për ta frenuar atë në një kënd më të pjerrët se ai që do të mbante ne menyre natyrale. Shpesh përballemi me të njëjtën sfidë dhe sot kur kemi të bëjmë me tokën.

Mëso më shumë

Peisazh & Arkitekturë

Arkitektët e peisazhit dhe profesionistët e tjerë që punojnë me mjedisin shpesh punojnë në struktura që kërkojnë detaje perfundimtare me cilësi të lartë.

Mëso më shumë

Mjedisi, Filtrimet & Landfillet

Në mbarë botën, asgjësimi i materialeve të mbeturinave është një problem në rritje. Një landfill është një organizëm i gjallë, që sjell vazhdimisht sfida të reja inxhinierike.

Mëso më shumë

Stabilizimi i Dheut dhe Bazamentet

Pavarësisht nëse po ndërtoni një bazament hekurudhor, shteg pyjor me zhavorr mbi tokë të butë, ose rimekembni një autostradë me shumë korsi që transporton mijëra automjete në ditë, projekti do të kërkojë performancën më të lartë për jetëgjatësinë më të gjatë të projektimit.

Mëso më shumë

Punimet Hidraulike

Menaxhimi i rrjedhave ujore ruan ekosistemet si dhe aktivitetet njerëzore nga problemet e rënda që mund të shkaktojë rrjedha e pakontrolluar.

Mëso më shumë

Perforcime Bazale

Sa herë që ndërtimi kryhet në tokë të butë ose të paqëndrueshme, ekziston mundësia e uljes: kjo mund të përfshijë efekte gjeologjike të shkaktuara nga rrëshqitja, gropave thithese si dhe efektet e krijuara nga njeriu, të tilla si zbrazëtitë e minierave.

Mëso më shumë

Gardhe dhe tela

Gardhi ka qenë gjithmonë pjesë e historisë sonë. Në fakt, ishte prej gardheve dhe portave prej hekuri që lindi kompania Maccaferri mbi 500 vjet më parë, dhe kjo ekziston ende sot.

Mëso më shumë

Akuakulture Rrjeta dhe Kafaze

Sipas FAO, prodhimi i ushqimit ujor parashikohet të rritet dhe t’i sigurojë një popullsie në rritje ushqime të shëndetshme dhe te ushqyeshme. Shumë komunitete në mbarë botën mbështeten në furnizimet e akuakulturës si një burim te sigurte ushqimi dhe punësimi.

Mëso më shumë

Dhjetorja betonit, prodhim i parapraktë dhe përdorime të tjera

Bëra është ndër materialet më të përdorura në ndërtim nga njeriu dhe fibra çeliku janë përdorur për të rindërtuar betonin për më shumë se 100 vjet. Ky aplikohet në shumë përdorime të betonit, qofshin ato të prodhuara paraprakisht, të derdhura në vend ose përdorur si shotcrete.

Mëso më shumë

Të kujdesemi per botën e së nesërmes

Të kujdesemi per botën e së nesërmes: ky është vizioni ynë që përcjell angazhimin tonë për qëndrueshmërinë mjedisore. Zgjidhjet tona janë projektuar dhe zhvilluar me kujdes te vecante në cilësinë e jetës dhe në ruajtjen e mjedisit dhe komuniteteve për brezat e ardhshëm.

Image

Maccaferri në numra

language

130

+

Shtete

hub

70

+

Filiale

factory

23

Fabrika

groups

3000

+

Punonjës

Ne jemi globalë

Ne kemi një përvojë globale bashkuar me njohuritë lokale: klientët tanë nuk janë kurrë larg suportit teknik.
close
close

Çfarë po ndodh

Çdo ditë një projekt për të ndërtuar, çdo ditë një histori për të treguar.

Lajmet tona më të fundit

Maccaferri plant in Albania achieves ISO14001 and 45001 certifications
Maccaferri plant in Albania achieves ISO14001 and 45001 certifications
Maccaferri's new plant in Albania, inaugurated in 2022, has just been awarded 14001 and 45001 certifications following an audit by the TUV Austria certification body.Read now
star
Autostrada Tirane-Elbasan, Albania
Autostrada Tirane-Elbasan, Albania
Muret me toke te përforcuara dhe përforcimi i shpateveRead now
star
Maccaferri Balkans Showcasing Innovative Geotechnical Solutions at ICCE 2023 Conference
Maccaferri Balkans Showcasing Innovative Geotechnical Solutions at ICCE 2023 Conference
Maccaferri Balkans proudly sponsored and showcased their innovative solutions at the 2nd International Conference of Civil Engineering (ICCE) held in Tirana, Albania. From May 18 to 20, 2023.Read now
star
Mbrojtja nga rënja e shkëmbënive të kulles presionit në hec Koman
Mbrojtja nga rënja e shkëmbënive të kulles presionit në hec Koman
Mbrojtja nga rënja e shkëmbënive të kulles presionit në hec KomanRead now
star

Social Wall

Ju nevojitet asistencë teknike?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me projektin tuaj të ardhshëm.