Rreth Nesh

 

Për mbi 140 vjet ne jemi një furnizues ndërkombëtar lider per zgjidhje të avancuara për tregjet e inxhinierise civile, gjeoteknike dhe mjedisore. Ne ofrojmë zgjidhje inovative, afatgjata dhe ekologjike, nga muret mbajtëse te punimet hidraulike dhe nga sistemet e zbutjes së rënies së shkëmbinjve deri te përforcimin e dheut.

 

Vizioni
& Misioni

Në gjysmën e dytë të shekullit të 19-të, ne shpikëm Gabionet dhe ndryshuam në mënyrë dramatike peizazhin e inxhinierisë civile. Po e ndryshojmë edhe sot. Ne punojmë çdo ditë për të gjetur zgjidhje më të mira dhe të qëndrueshme për bashkpunetoret tane në çdo kend te botes, duke ndjekur me besnikëri vizionin dhe misionin tone.

Maccaferri me një shikim

Image Stories
MACCAFERRI OPENED A NEW HUB IN ALBANIA TO CREATE THE LARGEST PRODUCTION FACILITY IN EUROPE
With an investment of over 4M €, the new plant will become a center of excellence for the development of cutting-edge production technologies.Watch the video
star

VENDET E OPERIMIT

130

+

Ne jemi një kompani shumëkombëshe me një ekspertizë mbarëbotërore

YEARS OF HISTORY

144

In the second half of the 19th century, we invented Gabions and  dramatically changed the civil engineering landscape

Image Stories
MACCAFERRI PHILIPPINES 20th ANNIVERSARY
Happy 20th-anniversary Maccaferri Philippines.
Mabuhay Maccaferri Philippines!
Watch the video
star

“ By Nurturing the World of tomorrow, harmonizing life and nature through innovative solutions, Maccaferri pursues excellence and continuous improvement “

PUNONJËSIT

3000

+

Ne jemi një familje me më shumë se 3000 njerëz që punojnë në mbarë botën

“Officine Maccaferri pĂ«rfaqĂ«son njĂ« standard tĂ« pĂ«rsosmĂ«risĂ« nĂ« industrinĂ« e saj dhe ne jemi jashtĂ«zakonisht tĂ« sigurt nĂ« tĂ« ardhmen e ndritur tĂ« kompanisĂ« “

Lapo Vivarelli Colonna, CEO of Officine Maccaferri

Shikoni tani videon tonë të korporatës

Histori

Rrëshqitni për të zbuluar të gjithë kapitujt

Të kujdesemi per botën e së nesërmes

Të kujdesemi per botën e së nesërmes: ky është vizioni ynë që përcjell angazhimin tonë për qëndrueshmërinë mjedisore. Zgjidhjet tona janë projektuar dhe zhvilluar me kujdes te vecante në cilësinë e jetës dhe në ruajtjen e mjedisit dhe komuniteteve për brezat e ardhshëm.

Image

INOVACION

Ne u themeluam mbi inovacionin dhe në 1893 filluam një rrugëtim drejt saj. Ky është identiteti ynë: të përpiqemi të jemi në kërkim të një zgjidhjeje më të mirë inxhinierike dhe të shfrytëzojmë njohuritë dhe kërkimin për të kënaqur nevojat e tregjeve.