Mbrojtja dhe Siguria

Home > Sektoret > Mbrojtja dhe Siguria

Mbrojtja dhe Siguria

Kërcënime të ndryshme të sigurisë ndikojnë në cilësinë e jetës ne shumë zona në mbarë botën. Inkursionet e automjeteve armiqësore, sulmet me eksploziv ose sulme me automjete nuk mund të parashikohen lehtësisht, por mund të parandalohen.

Përvoja e Maccaferrit me sistemet e mbrojtjes dhe sigurisë filloi gjatë Luftës së Parë Botërore, kur kompania projektoi barriera mbrojtëse që vendosen shpejtë për mbrojtjen e trupave. Sot Maccaferri ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh për të mbrojtur personelin ushtarak, civilët, asetet kritike dhe infrastrukturën.