Punimet e kanalizimeve

Home > Zgjidhje > Punimet e kanalizimeve

Punimet e kanalizimeve

Një veshje mbrojtëse shpesh aplikohet , në shtratin e kanaleve hidraulike për të ruajtur performancën afatgjatë të rrjedhës. Pa mbrojtje, erozioni i kanalit do të ndodhë si rezultat i sforcimeve hidraulike prerëse që veprojnë në sipërfaqen e dheut.

Ne ofrojmĂ« njĂ« gamĂ« tĂ« gjere tĂ« sistemeve tĂ« mbrojtjes hidraulike nga erozioni qĂ« integrohen lehtĂ«sisht me mjedisin natyror, tĂ« gjitha tĂ« testuara rigorozisht pĂ«r t’i bĂ«rĂ« ballĂ« ngarkesave mekanike dhe tĂ« zgjedhura pĂ«r tĂ« instaluar thjesht. Sistemet variojnĂ« nga dyshekĂ«t e lehtĂ« tĂ« biodegradueshĂ«m, deri te dyshekĂ«t tanĂ« tĂ« njohur Reno Mattresses Plus me veshje polimer, siç kĂ«rkohet nga standardet ndĂ«rkombĂ«tare per mjediset hidraulike.

Ne kemi mbi njĂ« shekull pĂ«rvojĂ« nĂ« strukturat e kontrollit dhe kanalizimeve tĂ« ujit: zgjidhjet tona bazohen nĂ« kĂ«tĂ« eksperiencĂ«, por gjithashtu pĂ«rfshijnĂ« inovacione moderne, si teknika bioinxhinierike tĂ« dheut dhe veshje te pershtatshme me mjedisin, si PoliMac. Veshja PoliMac Ă«shtĂ« rezultat i fushatave eksperimentale qĂ« synojnĂ« gjetjen e njĂ« mbrojtjeje teli kundĂ«r sulmeve kimike dhe forcave gĂ«rryese tĂ« krijuara nga sedimentet e transportuara nga kanali. PoliMac Ă«shtĂ« testuar rigorozisht nĂ« laboratorĂ«t tanĂ« dhe nĂ« institutet kryesore kĂ«rkimore tĂ« jashtme pĂ«r t’u ofruar klientĂ«ve tanĂ« mbrojtjen mĂ« efektive kundĂ«r fenomeneve tĂ« degradimit tĂ« produkteve tĂ« çelikut qĂ« ndodhin nĂ« mjediset e lumenjve. InxhinierĂ«t tanĂ« mund tĂ« japin suport per klientĂ«t tanĂ« pĂ«r tĂ« kuptuar problemet inxhinierike dhe forcat e ujit qĂ« duhen kontrolluar pĂ«r tĂ« dizajnuar mĂ« mirĂ« zgjidhjet hidraulike mĂ« efektive dhe me miqesore me mjedisin me pĂ«rdorimin e softuerit MacRA Studio Design Filloni tĂ« projektoni ndryshimin me ne!

This site is registered on wpml.org as a development site.