Inovacion

Inovacion

QENDRA E INOVACIONIT MACCAFERRI

Në Maccaferri ne besojmë fort në inovacionin

Inovacioni në aspektin e zgjidhjeve dhe produkteve është një pjesë e rëndësishme e evolucionit të kompanive të suksesshme. Që nga themelimi ynë, më shumë se 140 vjet më parë, ne punojmë çdo ditë për të gjetur zgjidhje më të mira për klientët tanë në çdo kend te globit.

Ne u themeluam mbi inovacionin, duke shpikur Gabionet. QĂ« atĂ«herĂ«, ne kurrĂ« nuk kemi ndalur sĂ« shpikuri zgjidhje mĂ« tĂ« mira. Inovacioni Ă«shtĂ« i rrĂ«njosur nĂ« identitetin tonĂ« dhe ne jemi gjithmonĂ« nĂ« kĂ«rkim tĂ« zgjidhjeve tĂ« reja dhe mĂ«nyrave pĂ«r t’i pĂ«rmirĂ«suar ato. Inovacioni ynĂ« buron nga njĂ« faktor strategjik: njohuria.

Maccaferri vendosi të krijojë një qendër ekselence tërësisht të dedikuar për Kërkim dhe Zhvillim, një vend për të zhvilluar gjeneratën e ardhshme të produkteve Maccaferri dhe gjithashtu për të kultivuar inovacionin dhe mbështetjen më të mirë për klientët tanë.

Në fund të vitit 2014,lindi Maccaferri Innovation Center S.r.l. (MIC) . MIC është një qendër kërkimore inovative e bazuar në NOI Tech Park në Bozen, Itali. Ai menaxhon të gjitha aktivitetet e K&ZH të Grupit dhe u shërben nevojave të të gjitha filialeve të tij.

Programe kompjuterike të personalizuara MACCAFERRI

Zhvilluar në partneritet me institutet dhe universitetet kryesore, paketa jonë e softuerëve të pranuar dhe miqësore në mbarë botën i fuqizon inxhinierët të dizajnojnë dhe ofrojnë zgjidhje efektive dhe të besueshme të inxhinierisë civile.

Bazuar në të dhënat eksperimentale të mbledhura në dekada të përvojës në terren dhe fushatave rigoroze të provës, zgjidhjet tona të softuerit pa pagesë i përshtaten kërkesave të inxhinierëve civilë dhe gjeoteknikë në mbarë botën, duke ofruar gjithashtu përfitime shtesë nga kosto-efektiviteti dhe ndërtueshmëria e përmirësuar.

Kontaktoni me ne pĂ«r t’u trajnuar mbi zgjidhjet tona softuerike dhe pĂ«r tĂ« filluar dizajnimin e zgjidhjeve inxhinierike tĂ« nivelit tĂ« lartĂ« dhe sfidues nĂ« kushte te ndryshme”

Image

MACCAFERRI BIM OBJEKTE

Maccaferri është i përkushtuar në promovimin e bashkëpunimit ndërmjet palëve të interesuara të industrisë gjatë gjithë ciklit jetësor të një projekti. Me këtë objektiv në mendje, ne i vëmë zgjidhjet tona të disponueshme edhe si objekte modeli informacioni ndërtimi, duke inkurajuar adoptimin e teknologjisë BIM për të përmirësuar proceset e projektimit dhe ndërtimit, duke parandaluar pasaktësitë e funksionimit në vend.

Shkarkoni paketat tona BIM

Image