Rindertimi i dunave

Home > Zgjidhje > Rindertimi i dunave

Rindertimi i dunave

Vlera e pamasë që ofrojnë dunat e rërës për sa i përket stabilitetit të vijës bregdetare dhe sigurisë bregdetare njihet gjerësisht dhe shumë vende kanë ndërmarrë projekte për të rindërtuar dhe ruajtur dunat ekzistuese.

Maccaferri ofron zgjidhje teknike të cilat kombinojnë kërkesat e peizazhit dhe mjedisit me disponueshmërinë e materialit dhe lehtësinë e zbatimit. Për ndërhyrjet ku ka një furnizim lehtësisht të disponueshëm me rërë, MacTubes® dhe MacBags® janë zgjidhje teknike të përshtatshme, ndërsa Gabionat dhe dyshekët Reno ose Marine janë alternativa ku ka shkëmbinj ose material tjetër.

This site is registered on wpml.org as a development site.