Prodhim Industrial

Home > Aplikime > Prodhim Industrial

Prodhim Industrial

Maccaferri ofron një gamë të gjerë produktesh për zgjidhje industriale, duke ndihmuar çdo klient me propozime inovative dhe profesionale, duke ofruar gjithashtu mundësinë për të pasur produkte të personalizuara, me cilësi dhe standard teknologjik të klasit të lartë.

Oferta jonë e aplikacioneve industriale përfshin: • Mjetet e rrjedhës së rrëshirës: solucione polimerike për infuzion me rrëshirë, forma te transferimit të rrëshirës (RTM) dhe forma të transferimit të rrëshirës me ndihmën e vakumit (VARTM). • Mjete përforcuese: zgjidhje për të shtuar ngurtësinë, për të penguar përhapjen e çarjeve dhe për të përmirësuar vetitë mekanike të një matrice polimerike. Të përdorura shpesh në procesin e nxjerrjes së shkumës dhe rrëshirës së infuzionit me poliuretani (PIR), këto solucione mundësojnë kombinimin e produkteve të ndryshme pa përdorur ndonjë ngjitës specifik. • Përforcimi për tapetin me bar: zgjidhjet tona janë krijuar për të mundësuar krijimin e rrënjëve të barit dhe vegjetacionit. • Mbështeteset e shuarjes: produkte të projektuara që do të vendosen nën traversat hekurudhore për të përmirësuar izolimin e dridhjeve dhe stabilitetin e binarëve.

Përveç kësaj, ne mund të ofrojmë zgjidhje për një sërë aplikimesh të tjera si izolimi akustik, hapsira ventilimi dhe shumë të tjera. Kontaktoni me ne për të zbuluar më shumë rreth zgjidhjeve tona të personalizuara!

Solutions