Maccaferri Paketa e softuerit

Maccaferri Paketa e softuerit

Zhvilluar në partneritet me institutet dhe universitetet kryesore, paketa jonë e softuerëve të pranuar dhe miqësore në mbarë botën i fuqizon inxhinierët t dizajnojnë dhe ofrojnë zgjidhje efektive dhe të besueshme të inxhinierisë civile.
Bazuar në të dhënat eksperimentale të mbledhura në dekada të përvojës në terren dhe fushatave rigoroze të testimit, zgjidhjet tona të softuerit pa pagesë i përshtaten kërkesave të inxhinierëve civilë dhe gjeoteknikë anembanë botës, duke ofruar gjithashtu përfitime shtesë të efektivitetit të kostos dhe ndërtimit të përmirësuar.

Kontaktoni me ne pĂ«r t’u trajnuar mbi zgjidhjet tona softuerike dhe pĂ«r tĂ« filluar dizajnimin e zgjidhjeve inxhinierike tĂ« nivelit tĂ« lartĂ« dhe sfidues nĂ« kushtet mĂ« tĂ« ndryshme.

Softuer Online

Vizitoni platformën e softuerit Maccaferri eDesign. Dizajnoni në internet nga kudo. Nuk kërkohet shkarkim.

 • Mac S-Design: bĂ«ni shpatin tuaj mĂ« tĂ« sigurt
 • MacTube Design: mbroni bregdetin tuaj
 • MacBars Design: stabilizojeni brezinĂ«n tuaj
 • MACRA Design: projektimi i veprave hidraulike lumore
 • REQUALIFE: projektimi i rrjedhave ujore pĂ«r njĂ« tĂ« ardhme tĂ« qĂ«ndrueshme

Softuer dizajni i shkarkueshëm

Zbuloni softuerin tonë të dizajnit të shkarkueshëm:

 • MACFLOW Studio: projektimi i zgjidhjeve efektive tĂ« kullimit
 • MACREAD AASHTO: projektimi i shtresave fleksibĂ«l tĂ« trotuarit
 • MACREAD Studio: projektimi i zgjidhjeve tĂ« stabilizimit tĂ« nĂ«nshtresĂ«s sĂ« rrugĂ«s
 • MACRO Studio: projektimi i zgjidhjeve mbrojtĂ«se tĂ« rrjetave nga rĂ«nia e shkĂ«mbinjve nĂ« shpatet e shkĂ«mbinjve
 • MacStars 4.0: dizajnojĂ« kĂ«mbĂ«t e tokĂ«s tĂ« pĂ«rforcuara, muret dhe strukturat e ndĂ«rlikuara hibride.
 • GAWAC : Projekt i mureve tĂ« mbajtjes me gavionĂ«