Veshje e thjeshte me rrjete

Home > Zgjidhje > Veshje e thjeshte me rrjete

Veshje e thjeshte me rrjete

Image

Në shpatet e shkëmbinjve instalohen pëlhura të neutralizimit së shkëmbinjve ose sisteme të thjeshta kapje për të mbajtur mbetjet dhe guret dhe që bien. Ky rrezik i rënies së shkëmbinjve mund të jetë një rrezik për çdo infrastrukturë ose instalim në rrëzë të këtyre shpateve.

Sistemet tona “mbështjellin” shpatin e shkëmbit në mënyrë që mbetjet që bien të përmbahen pas rrjetës se instaluar. Përtej rrjetës së thjeshtë me dopio torsion, ne mund të ofrojmë sisteme të avancuara kapje që kombinojnë fleksibilitetin e rrjetës me dopjo torsion dhe litarë teli me rezistence të lartë ne tërheqje në një instalim të vetëm, të lehtë për t’u instaluar, duke kursyer produktin, kostot e projektit dhe kohën në shpate ose në skarpata.

Image

Sistemet tona të kapjes, përpara se të dalin në treg, testohen nga universitetet kryesore dhe certifikohen sipas standardeve ndërkombëtare. Të krijuara për t’i bërë ballë kushteve më agresive mjedisore, sistemet tona të mbulesave zgjasin më shumë se zgjidhjet e ngjashme falë PoliMac, veshjes inovative e perbërë nga një përbërje polimerësh të ndryshëm për të maksimizuar qëndrueshmërinë e produktit. Një aspekt kyç i sistemeve tona të veshjeve është se ato janë krijuar për të minimizuar nevojën për nderhyrje në vend, duke ulur kështu kostot e instalimit dhe duke reduktuar ekspozimin e punëtorëve ndaj rreziqeve. Zbuloni zgjidhjen tonë të fuqishme dhe më të sigurt, të aftë për të perballuar çdo kusht!