Kikkonet

Home > Produkte > Kikkonet

Kikkonet

Image

Maccaferri KikkoNet për Inxhinierine e Akuakulturës së të Ardhmes: zgjidhje mjedisore për industrinë e akuakulturës dhe marikulturës. KikkoNet është rrjeta inovative e bërë nga monofilamente polietileni tereftalat (PET) të stabilizuara me UV, jashtëzakonisht të forta dhe të lehta, e endur në një rrjetë me hoje gjashtëkëndore me dopio torsion, me karakteristika specifike dhe unike. Rezervatet e bëra me Kikkonet, ofrojnë:

  • Kushtet optimale për rritjen e shumë llojeve të peshqve,
  • Reduktimi i kostove të gjithë jetës,
  • Reduktimi i kostove operacionale

Përfitimet kryesore


  • + Qëndrueshmëri 200% – KikkoNet mund të qëndrojë në ujë për vite të tëra, pa hequr për pastrim ose servisim.
  • – Vdekshmëria 65% – Është vërejtur një ulje prej 65% e vdekshmërisë së peshqve me sulmin e grabitqarëve.
  • – 75% kosto më të ulëta instalimi – Është vërejtur një ulje prej 75% në orët e zhytjes gjatë instalimit.