Rrjetat e debores

Home > Produkte > Rrjetat e debores

Rrjetat e debores

Image

Ato janë projektuar për të stabilizuar shtresën e borës në zonën e mundshme të krijimit të ortekut, duke parandaluar kështu shkaktimin e ortekut. Sasia e borës ushtron një forcë që absorbohet nga rrjetat dhe transmetohet në tokë me anë të një sistemi te nje bariere dëbore me shtylla dhe spiranca. Fleksibiliteti i sistemit tonë të barrierave të dëborës rezulton në një reduktim të ngarkesave të ushtruara në strukturë, duke mundësuar një instalim më efikas.

Rrjetat tona të dëborës AVAMAC kanë marrë Vlerësimin Teknik Evropian sipas EAD 340109-00-0106. Me panelet e saj drejtkëndore, rrjetat e dëborës AVAMAC përfaqësojnë gjeneratën e re të rrjetave që kombinojnë performancën dhe lehtësinë e instalimit. Rrjetat tona të dëborës MAC-AV janë certifikuar nga Instituti Federal Zviceran për Borën dhe Ortekët e DAVOS-it, të miratuara nga Komisioni Federal i Ekspertëve për Ortekët dhe Rrëzimet (EKLS) dhe kanë marrë homologimin e Zyrës Federale për Mjedisin (BAFU-FOEN ) në mars 2009.

Image