Produkte

Produkte

ACBM
ACBM
Dysheku i Bllokut të Artikuluar (ACBM) është një njësi drejtkëndore e perbërë nga blloqe betoni të bashkuara me litarë polipropileni. Dysheku ështëShiko
star
Barrierat e Aluvioneve
Barrierat e Aluvioneve
Maccaferri Debris Flow janë projektuar për të përmbajtur rrjedhat e dherave/ujit (prurje e ngute aluvione) ose rrëshqitjet e cekëta të dheut në shpateShiko
star
BioMaterialet
BioMaterialet
Biomaterialet janë bërë nga fibra natyrale dhe janë mbledhur për të formuar një strukturë të sheshtë. Strukturat mund të jenë në formë rrjete të hapurShiko
star
Defencell MAC
Defencell MAC
Duke përdorur ekspertizën tonë në gabion me rrjetë , ne kemi zhvilluar një strukturë qelizore mbrojtese të cilësisë së lartë , DefencellMAC, për të oShiko
star
Erdox Snow
Erdox Snow
Strukturat Maccaferri ErdoX Snow janë masa mbrojtëse që vendosen në zonat e fillimit të ortekëve për të stabilizuar grumbullin e dëborës. Kjo kufizon Shiko
star
FlexMac DT
FlexMac DT
FlexMacDT përdoret si njëzgjidhje e shpejtë per vendosjen e barrierave për mbrojtjen nga përmbytjet, ngritjen e argjinaturave dhe për të ofruar mbështShiko
star
Gabion
Gabion
Maccaferri Gabion Ă«shtĂ« njĂ« njesi me rrjetĂ« teli “DT” me dopjo torsion me madhĂ«si tĂ« ndryshueshme e ndarĂ« nĂ« mĂ«nyrĂ« uniforme nĂ« qeliza tĂ« Shiko
star
GCL
GCL
Barrierat Geo-Clay-Liners janë përbërës të prodhuar nga bashkimi (zakonisht nga proceset e shpimit me gjilpërë) të një shtrese bentoniti, me veti të zShiko
star
Gjeogridet Biaksiale
Gjeogridet Biaksiale
Gjeogridet biaksiale përdoren, kryesisht, për qëllime përforcimi në aplikimet e stabilizimit të tokës; kryesisht sepse struktura e tyre simetrike ështShiko
star
Gjeogridet Monoaksiale
Gjeogridet Monoaksiale
Paragrid™ WAn enhanced high performance knitted geogrid characterized by a very high modulus and the lowest reduction factors. DesiShiko
star
Gjeomembranat Polimerike
Gjeomembranat Polimerike
Gjeomembranat plastomerike i përkasin familjes së gjeomembranave sintetike dhe ofrohen në fletë të mëdha (5-8 m) me trashësi nga 0,5 deri në 3 mm. MegShiko
star
Gjeotekstilet jo te endura
Gjeotekstilet jo te endura
Gjeotekstilet jo të endura janë struktura tekstili të sheshta që përbëhen nga fibra sintetike të montuara nga shpimi me gjilpërë dhe/ose procese termiShiko
star
HELLOMAC
HELLOMAC
HELLOMAC është një sistem alarmi i zhvilluar për të monitoruar mbrojtjen tonë nga rënia e shkëmbinjve, veçanërisht në zonat e largëta. Produkti ynëShiko
star
Kikkonet
Kikkonet
Maccaferri KikkoNet për Inxhinierine e Akuakulturës së të Ardhmes: zgjidhje mjedisore për industrinë e akuakulturës dhe marikulturës. Shiko
star
MacArmour & SteelGrid
MacArmour & SteelGrid
MacArmour MacArmour është një produkt 2-në-1 që kombinon një strukturë homogjene kavove te çelikut ne dy drejtiShiko
star
MacGrid AR
MacGrid AR
MacGrid AR i pĂ«rket familjes sĂ« gjeogridave simetrike biaksiale, por gjithashtu ka veçorinĂ« pĂ«r t’u projektuar dhe perdorur pĂ«r pĂ«rforcimin e asfaltiShiko
star
MacMat
MacMat
Gjeomatet janë bërë nga filamente me materiale sintetike. Filamentet janë të bashkuara së bashku me nxehtësi për të formuar një shtresë tre-dimensionaShiko
star
MacMat HS
MacMat HS
MacMat HS është gjenerata e ardhshme e gjeomateve me performancë të lartë, duke kombinuar një gjeomat polimerik tredimensional të përforcuar me sisteShiko
star
MacMat R
MacMat R
Gjeomatet e përforcuara janë të përbëra ku struktura mat 3D ne brendesi te një përforcimi që mund të jetë ose një rrjetë çeliku me dopio torsion ose nShiko
star
MACRES
MACRES
Sistemi Maccaferri MacRes përmban panele vertikale të parafabrikuara betoni dhe shtresa të përforcimit ParaWeb, shirita gjeosintetike planar të prodhuShiko
star
MacSafe
MacSafe
Mbrojtja nga ndĂ«rhyrja e automjeteve “te rrezikshme” Ă«shtĂ« bĂ«rĂ« njĂ« prioritet kryesor pĂ«r autoritetet nĂ« mbarĂ« botĂ«n. Shiko
star
MACWALL
MACWALL
Sistemi Maccaferri MacWall përbëhet nga blloqe betoni modulare dhe gjeogride (Paragrid, Paragrid W ose MacGrid WG) të vendosura midis shtresave të ngjShiko
star
MacWeb
MacWeb
Gjeoqelizat përbëhen nga qeliza të vendosura përballë, të prodhuara normalisht me shirita materialesh sintetike të ekstruduara (qoftë të lëmuara, me tShiko
star
Multikompozite
Multikompozite
Multikompozitët janë zhvillimi më i fundit dhe më inovativ i familjes gjeosintetike. Kompoziti drenazhues mund të kombinohet me shtresa të tjera rrjetShiko
star
Panelet
Panelet
Panelet Maccaferri HEA (Absorbimi i Lartë i Energjisë) janë produktet më të forta brenda gamës sonë të rrjetës Mac.RO(TM), duke ofruar rezistence ekstShiko
star
PET te endura/ Gjeotekstilet kompozite
PET te endura/ Gjeotekstilet kompozite
Produkte të tilla prodhohen në një pajisje tekstili në gjendje të thurin fijet PET në një pëlhurë perfundimtare. Mund të jetë forma e një tekstili tipShiko
star
PP/PE Gjeotekstile te endura
PP/PE Gjeotekstile te endura
Gjeotekstilet e endura poliolefine (me bazë PE ose PP) janë struktura të sheshta dhe të rregullta të prodhuara duke endur në një formë pëlhure dy ose Shiko
star
Reno Mattress Plus
Reno Mattress Plus
Mbrojtjet tradicionale të brigjeve të lumit të bëra me gurë te pa lidhur kërkojnë një shtresë të trashë materiali për të qenë efektive. Kjo për fakShiko
star
RenoMesh
RenoMesh
Kastorët, baldosat dhe kafshët e tjera gërmuese ndonjëherë mund të shkaktojnë dëme mjaft të mëdha në shpatet e brigjeve, përgjatë digave ose në argjinShiko
star
Rockfall Barriers
Rockfall Barriers
Barrierat e rënies së shkëmbinjve Maccaferri (Rockfall Barriers) janë të dizajnuara për të ndaluar/kapur shkembinjte dhe gurët që shkeputen përpara seShiko
star
Rrjetat
Rrjetat
Maccaferri DT Mesh është një komponent thelbësor i fushes sonë të aplikimit për zbutjen e rënies së shkëmbinjve dhe mbrojtjen nga rreziqet natyrore MShiko
star
Rrjetat e debores
Rrjetat e debores
Ato janë projektuar për të stabilizuar shtresën e borës në zonën e mundshme të krijimit të ortekut, duke parandaluar kështu shkaktimin e ortekut. SasiShiko
star
Sarmac Dysheke Bituminoze
Sarmac Dysheke Bituminoze
Dyshekët Maccaferri Sarmac përdoren për ankorimin dhe mbrojtjen e tubacioneve dhe kabllove në punimet nënujore. Njësitë Sarmac përbëhen nga një skeletShiko
star
SubMac
SubMac
Gjatë viteve të fundit, Maccaferri ka investuar në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të reja inovative për stabilizimin e shtratit të detit. Shiko
star
Tarp
Tarp
Tarp janë materiale hidroizoluese të përbëra të prodhuara duke laminuar në njërën ose në të dyja anët e shtresave polimerike të përputhshme të pëlhuraShiko
star
Terramesh
Terramesh
Familja Maccaferri Terramesh® përfshin opsione të ndryshme per fasaden për të ndërtuar struktura të Tokës së Stabilizuar Mekanikisht (MSE) dShiko
star
Tunele – Harqet prej celikut
Tunele – Harqet prej celikut
GFRP Bar & StirrupsGFRP BAR dhe Stirrups përdoren me sukses për të zëvendësuar shufrat tradicionale të armaturës brendShiko
star
Tunele – Perforcimet
Tunele – Perforcimet
Ne ofrojmë një sërë valvulash në varësi të përdorimit në punimet e tunelit. Ato përdoren për injektimin me presion të përzierjeve kimike të përdoruShiko
star
Tunele – Tuba Drenazhimi
Tunele – Tuba Drenazhimi
Tuba kullues plastikë me mikroperforim për konsolidimin e dherave brenda gërmimeve tunele. Tubat kullues plastikë futen në një vrimë të shpuar paraShiko
star
Zgjidhjet detare sintetike
Zgjidhjet detare sintetike
Jo një produkt i vetem, por një familje produktesh të përshtatura për aplikime detare; do të thotë që të gjitha materialet e përdorura si bazë janë nëShiko
star
Zgjidhjet per rrethime
Zgjidhjet per rrethime
Gardhe – te Salduar Nga gardhet më të vjetra prej hekuri të farkëtuar me të cilat filloi biznesi ynë, te kombinimet më moderne të proShiko
star

<br>Nuk keni gjetur atë që kërkoni?

Filter by:
Kerkim I avancuar

Nuk keni gjetur atë që kërkoni?

Ne përfaqësojmë një partner fitues për botën komplekse të ndërtimit qytetar dhe industrial. Falë një game të gjerë, produktet tona janë përgjigjja për kërkesat teknike të ndryshme të sektorit: nga drenazhi dhe mbrojtja deri te uji dhe mbulimi i strukturave me izolim nga uji, për kursimin e energjisë dhe komoditetin e banimit, nga kontrolli i avullit deri te çështjet e lidhura.