Erdox Snow

Home > Produkte > Erdox Snow

Erdox Snow

Image

Strukturat Maccaferri ErdoX Snow janë masa mbrojtëse që vendosen në zonat e fillimit të ortekëve për të stabilizuar grumbullin e dëborës. Kjo kufizon vëllimet e borës që mund të grumbullohen, duke reduktuar rrezikun e përgjithshëm të rrezikut nga orteku. Struktura mbështetëse ErdoX Snow është një njësi modulare me një element ankorimi të vetëm; ajo përmban një strukturë ne forme paneli me fasade te kryqezuar të perbërë nga trarë çeliku të veshur me zink (EN ISO 1461:2009) dhe formë për të mundësuar bashkim të shpejtë. Njëri nga dy trarët është i ndarë në dy pjesë të lidhura së bashku për të thjeshtuar transportin e “njësive të palosura”.