Tunele – Perforcimet

Home > Produkte > Tunele – Perforcimet

Tunele – Perforcimet

Ne ofrojmë një sërë valvulash në varësi të përdorimit në punimet e tunelit. Ato përdoren për injektimin me presion të përzierjeve kimike të përdorura në punët e hidroizolimit dhe përmirësimit të tokës. Valvulat janë montuar në tubin e zgjedhur të injektimit.

Ne ofrojmë një sërë valvulash në varësi të përdorimit në punimet e tunelit. Ato përdoren për injektimin me presion të përzierjeve kimike të përdorura në punët e hidroizolimit dhe përmirësimit të tokës. Valvulat janë montuar në tubin e zgjedhur të injektimit.