Rrjeta kunder grabitqareve

Home > Zgjidhje > Rrjeta kunder grabitqareve

Rrjeta kunder grabitqareve

Image

Maccaferri ofron rrjeta kundër grabitqarëve të prodhuara me porosi, të gatshme për montim në vendin e rezervatit së peshkut. Nga specifikimet e klientit, duke përfshirë dimensionet dhe llojin e rrjetës, rrjetat kundër grabitqarëve KikkoNet janë ndërtuar për t’iu përshtatur çdo operacioni të akuakulturës detare. Ato mund të instalohen në sistemin aktual të kafazit dhe ankorimit dhe të përshtaten me dizajnin e kërkuar; ato janë gati për montim.

Muret e panelit kundër grabitqarëve përgatiten dhe montohen në pjesë, gati për t’u lidhur në vend gjatë instalimit për të formuar një pengesë të vetme kundër grabitqarëve. Pjesët palosen për t’u futur brenda kontejnerëve të hapur 40′. Pas shkarkimit, rrjetat kundër grabitqarëve instalohen dhe përdoren si pengesë e përhershme kundër grabitqarëve për disa cikle kultivimi; Rrjetat kundër grabitqarëve KikkoNet mund të pastrohen në vend, nuk kërkojnë mbrojtje kundër ndotjes dhe janë rezistente ndaj grabitqarëve, praktikisht rezistente ndaj largimit te peshkut. Maccaferri tregton, furnizon dhe ndjek pas shitjes në bashkëpunim me klientët çdo rrjetë kundër grabitqarëve KikkoNet të vendosura, ekonomike dhe përfitime të prekshme për çdo projekt të akuakulturës detare.

Image