HELLOMAC

Home > Produkte > HELLOMAC

HELLOMAC

Image

HELLOMAC është një sistem alarmi i zhvilluar për të monitoruar mbrojtjen tonë nga rënia e shkëmbinjve, veçanërisht në zonat e largëta. Produkti ynë është në gjendje të zbulojë evente (gurë, deformime, rënie, etj.) dhe të dërgojë njoftime në kohë reale nëpërmjet APP, email, SMS; për më tepër , falë strukturës së tij kompakte dhe të fortë, të bërë nga një aliazh i veçantë metalik, është në gjendje t’i rezistojë agresioneve mjedisore dhe ngarkesave të konsiderueshme.

Përfitimet e perdorimit të kësaj zgjidhjeje HELLOMAC ben te mundur kontrollin e mbrojtjes nga rënia e shkëmbinjve në çdo kohë, duke ulur kostot e mirëmbajtjes. Plus, është: – i shpejte dhe i lehtë për t’u instaluar – nuk kërkojnë burime të jashtme të energjisë (bateritë janë të garantuara për pesë vjet jetëgjatësi) – Transmetimi i të dhënave është i garantuar në të gjitha kushtet. – të aftë për të punuar në kushtet më të vështira të motit Bëjeni mbrojtjen tuaj nga rënia e gurëve më të zgjuar!

Image