Gjeomembranat Polimerike

Home > Produkte > Gjeomembranat Polimerike

Gjeomembranat Polimerike

Image

Gjeomembranat plastomerike i përkasin familjes së gjeomembranave sintetike dhe ofrohen në fletë të mëdha (5-8 m) me trashësi nga 0,5 deri në 3 mm. Megjithëse procesi i prodhimit të tyre mund të jetë i ndryshëm, të gjitha veçoritë japin koeficient shumë të vogël përshkueshmërie dhe janë të përshtatshme për aplikime të veshjes dhe hidroizolimit. Edhe pse mund të përdoren polimerë të ndryshëm, më i zakonshmi, për shkak të rezistencës kimike, qëndrueshmërisë dhe kostos më të ulët, është polietileni ku, ndër llojet e ndryshme, cilësia me densitet të lartë eshte me e përdorura.