Rrjetat

Home > Produkte > Rrjetat

Rrjetat

Image

Maccaferri DT Mesh është një komponent thelbësor i fushes sonë të aplikimit për zbutjen e rënies së shkëmbinjve dhe mbrojtjen nga rreziqet natyrore MacRO . Është një nga një sërë sistemesh rrjetë që zgjidhen sipas analizës sonë të kushteve të vendit të projektit dhe kërkesave të klientit. E përdorur për më shumë se 50 vjet, Rrjeta jonë DT është projektuar nga teli celiku i endur me dopio torsion ne hoje gjashtëkëndore dhe përdoret si një sistem i veshjes se skarpates për të parandaluar rënien e gurëve dhe mbeturinave në rrugë dhe hekurudha. Për shkak të karakteristikave të përdredhjes së dyfishtë, rrjeta e telit të çelikut mund të përballojë forcën e goditjes së shkëmbinjve që bien dhe pa u zbërthyer në rast të thyerjes së telit.

DT Mesh është bërë nga tela çeliku me cilësi të lartë, e cila është shumë e galvanizuar për të siguruar mbrojtje afatgjatë nga korrozioni. Aplikohet gjithashtu një shtresë shtesë polimerike mbrojtëse për rrjetat që do të përdoren në mjedise më agresive ose ku kërkohet një jetëgjatësi më e madhe e projektit. Rrjeta jonë DT prodhohet në fabrikat tona në mbarë botën. Në fabrika të përzgjedhura, rrjeta prodhohet në përputhje me CPR – Rregullorja e Produkteve të Ndërtimit 305/2011, me markë EC në përputhje me ETA-16/0758. Sistemi i menaxhimit dhe prodhimit është i çertifikuar në përputhje me ISO 9001 dhe ISO 14001 (në lidhje me sistemin e menaxhimit mjedisor).

Ju lutemi, kontaktoni filialin lokal te Maccaferri për detaje mbi perdorimin dhe certifikimin në zonën tuaj.