Argjinaturat me pilota

Home > Zgjidhje > Argjinaturat me pilota

Argjinaturat me pilota

Ka shumĂ« situata ku Ă«shtĂ« e nevojshme tĂ« kufizohet vendosja vertikale e njĂ« argjinature, pĂ«r shkak tĂ« konsolidimit tĂ« njĂ« themeli tĂ« butĂ«. PĂ«r shembull: − Shtresat e trasha tĂ« tokĂ«s sĂ« butĂ« nĂ« pĂ«rgjithĂ«si mund tĂ« jenĂ« problematike, si dhe ulja diferenciale − NdĂ«rtimi ngjitur me strukturat egzistuese nĂ« themele me pilota (p.sh. kalatat mbĂ«shtetĂ«se tĂ« urĂ«s) − KufijtĂ« e dobet tĂ« shĂ«rbimit pĂ«r argjinaturĂ«n e mĂ«sipĂ«rme NĂ« kĂ«to situata, argjinatura zakonisht ndĂ«rtohet mbi njĂ« themel me pilota.

Paralink: i fortë dhe me kosto efektive Gjeogrida me rezistencë të lartë ParalinkŸ ose MacGridŸ WG, që ofrojnë rezistencë të lartë me karakteristika deformimi shumë të ulët, të përdorura së bashku me pilotat, mund të zevendesojne pllakën e themelit të argjinaturës. Këto rrjeta vendosen në një shtresë të vetme brenda një shtrese granulare, menjëherë në kontakt pjesen e siperme te pilotave.

Rrjetat, me jetëgjatësi të projektuar mbi 120 vjet, duke punuar së bashku me dherat, thithin forcat e transmetuara nga argjinatura sipër, duke i transferuar ato vertikalisht në pilotat mbështetëse. Prania e ParalinkŸ rrit performancën e përgjithshme të argjinaturës me pilota; rezultati është se pilotat mund të vendosen më large , duke ulur kostot. Përdorimet e MacTex. Për kushte më pak të vështira ose afatshkurtra, mund të merren parasysh gjeotekstilet përforcuese me poliester të thurura MacTexŸ W. Ne kemi zbatuar shumë projekte të argjinaturës me pilota në mbarë botën duke na bërë një lider të vërtetë në këto aplikime. Zgjidhje të personalizuara. Duke përdorur softuerin specifik të projektimit Maccaferri, MacBARS dhe aftësinë për të personalizuar produktet brenda fabrikave tona (gjatësia, gjerësia, forca specifike e njësisë), ne mund të optimizojmë projektet për klientët tanë duke ofruar zgjidhjet me vlerën më të mirë.

This site is registered on wpml.org as a development site.