Peisazh & Arkitekturë

Home > Aplikime > Peisazh & Arkitekturë

Peisazh & Arkitekturë

Arkitektët e peisazhit dhe profesionistët e tjerë që punojnë me mjedisin shpesh punojnë në struktura që kërkojnë detaje perfundimtare me cilësi të lartë. Ka shumë opsione dizajni në dispozicion të arkitektit të peizazhit: lloji i murit mund të jetë i ulët me bimë zvarritese që rrethojne guret mbi majën e murit të gabionit, ose muri mund të ndërtohet me kthesa ose kënde të mprehta.

Ne punojmë me klientët për të siguruar që detaje e tilla të arrihen dhe pritshmëritë të tejkalohen. Aplikimet e produkteve tona për strukturat e peisazhit janë të pafundme dhe janë të kufizuara vetëm nga kreativiteti i arkitektëve të peisazhit në përdorimin e rrjetës ose gabionit dhe produkteve të tjera. Ne kemi parë gabione, gjeogride, Terramesh dhe Terramesh të Gjelbër të përdorur si berthame i arkitekturës së peisazhit.

Gabionët tanë me jetëgjatësi mund të përdoren si mure peisazhi, ose mbajtëse ose pjesërisht mbajtëse / pjesërisht të lira ose plotësisht të lira. Një mur gabioni i ndërtuar mirë mund të sigurojë një zonë intime dhe reflektimi që ofron mbrojtje nga zëri, privatësi dhe bukuri. Njësitë e gabionit të mbushur me shkëmb janë gjithashtu të njohura si veshje në ndërtesa dhe struktura të tjera, për të ofruar një pamje estetike natyrale. Kufiri i vetëm është imagjinata!