Homepage

KO
SMO MI

Više od 140 godina vodeći smo međunarodni dobavljač naprednih rešenja za civilna, geotehnička i ekološka građevinska tržišta. Isporučujemo inovativna, dugotrajna i ekološki prihvatljiva rešenja, od potpornih zidova do hidrauličnih radova i od sistema za ublažavanje odrona do armiranja tla.

USPEŠNE PRIČE

Istražite našu 3D aplikacijsku mapu

Tuneli

Faze projektovanja i izgradnje tunelskih projekata podrazumevaju brojne inženjerske izazove. Maccaferri nudi pun portfolio rešenja za sve faze procesa izgradnje tunela.

Saznajte više

Zaštita od Odrona i Snežne Barijere

Zaštita od odrona kamenja i sistemi za ublažavanje snežnih lavina su ključni elementi u bezbednosti i bezbednosti infrastrukture, rudarskih radova, zgrada ili ljudi. Čak i mali odroni kamenja ili tokovi krhotina mogu da blokiraju infrastrukturu i mogu imati dalekosežne ekonomske efekte izvan neposrednog prekida.

Saznajte više

Industrijska Proizvodnja

Maccaferri nudi širok spektar proizvoda za kompozitna industrijska rešenja, pomažući svakom kupcu sa inovativnim i profesionalnim predlozima, pružajući takođe mogućnost da ima proizvode po meri, vrhunskog kvaliteta i tehnološkog standarda.

Saznajte više

Zaštita obale, morske strukture i zaštita cevovoda

Sile i uslovi izloženosti povezani sa intervencijama na obali zahtevaju pažljiv izbor rešenja i jasne savete o očekivanim performansama. Ovo se proteže na izbor proizvoda, tehnike instalacije i integraciju u lokalno okruženje, a sve je usmereno na pružanje vrednosti za novac za naše klijente.

Saznajte više

Kontrol Erozije

Zemljište je dragocen izvor biodiverziteta, od suštinskog je značaja za skladištenje i oslobađanje ugljenika i održavanje ravnoteže gasova u vazduhu koji udišemo. Erozija tla se odnosi na ispiranje gornjeg sloja tla i često je uzrokovana silama vlaženja i sušenja od vjetra, kiše i gravitacije.

Saznajte više

Odvodnjavanje Konstrukcija

Prisustvo vode u zemljištu u blizini objekata može izazvati brojne probleme. Uklanjanje vode iz tla sa drenažnim sistemima je ključno, inače bi tlo moglo biti oslabljeno ili bi moglo nametnuti veća opterećenja, menjajući efikasnost konstrukcije.

Saznajte više

Sigurnosne i Zvučne Barijere

Kako se današnja društva urbanizuju, ljudi i infrastruktura su prinuđeni da se zbliže. Obezbeđivanje pristupa bezbednim javnim prostorima, očuvanje imovine od potencijalnih upada i smanjenje rizika od buke i vizuelnog zagađenja su važne mere za osiguranje kvaliteta života i bezbednog urbanog okruženja.

Saznajte više

Potporni zidovi i armiranje tla

Od davnina, čovečanstvo je izgradilo strukture da zadrži tlo i zadrži ga pod uglom strmijim od onog koji bi prirodno zadržao. Često se suočavamo sa istim izazovom danas kada se bavimo zemljištem.

Saznajte više

Pejzažna Arhitektura

Pejzažni arhitekte i drugi profesionalci koji rade sa izgrađenim okruženjem često rade na strukturama koje zahtevaju visokokvalitetnu završnu obradu. Pejzažnom arhitekti su na raspolaganju mnoge opcije dizajna: tip zida može biti nizak sa biljkama koje grle stene koje se vuku preko vrha gabionskog zida, ili zid može biti izgrađen sa krivinama ili oštrim uglovima.

Saznajte više

Životna sredina, odvodnjavanje i deponije

Širom sveta, odlaganje otpadnog materijala je sve veći problem. Deponija je živi organizam, koji donosi stalno nove inženjerske izazove. Ovo se odnosi ne samo na deponije, već i na situacije u kojima postoji potreba da se prirodno tlo zaštiti od kontaminacije spoljnim izvorima, kao što su lagune procedjne vode u rudarstvu ili jastučići za ispiranje gomile, jezerce za slabljenje atmosferskih voda pored autoputeva i ćelije za skladištenje muljnog rastvora u poljoprivredi.

Saznajte više

Stabilizacija tla i trotoari

Bez obzira da li gradite železničku prugu, šljunkovitu šumsku stazu preko mekog tla, ili obnavljate autoput sa više traka koji prevozi hiljade vozila dnevno, projekat će zahtevati najviše performanse za najduži vek trajanja.

Saznajte više

Hidraulični radovi

Upravljanje vodotokom čuva ekosisteme kao i ljudske aktivnosti od ozbiljnih problema koje nekontrolisana voda može izazvati. Pristup upravljanju vodotokom sve više uzima u obzir socijalne i ekološke aspekte zajedno sa ekonomskim uticajima hidrauličnih konstrukcija.

Saznajte više

Bazalno Armiranje

Kad god se gradnja izvodi na mekom ili nestabilnom tlu, postoji mogućnost sleganja: to može uključivati geološke efekte uzrokovane sleganjem, ponornicama, kao i efekte koje je napravio čovek, kao što su rudarske rupe.

Saznajte više

Ograde i Žice

Ograđivanje je oduvek bilo deo naše istorije. U stvari, to su bile ograde i kapije od kovanog gvožđa koje su iznedrile kompaniju Maccaferri pre više od 500 godina, a koja postoji i danas. Danas nudimo najsavremenija rešenja za ograde uključujući bezbednost, sigurnost, zaštitu i izdržljivost kroz kombinaciju savremenih materijala i komponenti.

Saznajte više

Mreže za Akvakulturu/Kavezi

Prema često postavljanim pitanjima, aquatična proizvodnja hrane će se povećati i obezbediti rastućoj populaciji zdravu i hranljivu hranu. Mnoge zajednice širom sveta oslanjaju se na zalihe akvakulture kao izvor bezbednosti hrane i zaposlenja.

Saznajte više

Podovi od betona, prefabrikati i druge primene

Beton je jedan od najčešće korišćenih građevinskih materijala koje koristi čovek, a čelična vlakna se koriste za armiranje betona već preko 100 godina. Ovo se odnosi na mnoge primene betona, bilo da se radi o prefabrikovanim elementima, betoniranju na licu mesta ili upotrebi kao šotkret.

Saznajte više

Negovanje sveta sutrašnjice

Ovo je naša vizija koja prenosi našu posvećenost održivosti životne sredine. Naša rešenja su dizajnirana i razvijena s fokusom na kvalitet života i očuvanje okoline i zajednice za buduće generacije.

Image

Maccaferri u brojevima

language

130

+

zamalja u kojima poslujemo

hub

70

+

filijala

factory

20

+

fabrike

groups

3000

+

zaposlenih

Mi smo globalni

We have a global experience with local knowledge: our clients are never far from technical support.
close
close

Šta se dešava

Svaki dan projekat za izgradnju, svaki dan nova priča.

Naše najnovije vesti

MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA OD 24-27.04.2023
MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA OD 24-27.04.2023
Kompanija Maccaferri Environmental Solutions d.o.o. će učestvovati na 47. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEEBEE koji će se održati od 24-27. aprila na Beogradskom sajmu. Izlagaćemo u hali broj 2, nivo A na štandu D-182. Pročitajte sada
star
Maccaferri blends with art: Chambéry project
Maccaferri blends with art: Chambéry project
A complex engineering project related to a motorway interchange carried out by Maccaferri in France has been decorated with a painting of a natural landscapePročitajte sada
star
Antwerp’s Oosterweel: a sustainable mobility
Antwerp’s Oosterweel: a sustainable mobility
In February 2018, the city of Antwerp launched a major infrastructure project to develop the Oosterweel Link, in order to make it the best mobility solution for citizens. Maccaferri was involved in the project development, offering the city its proven technical experience and an innovative solution portfolio.Pročitajte sada
star
Environmental protection through engineering
Environmental protection through engineering
An interview to Professor Gian Battista BischettiPročitajte sada
star

Društvene mreže

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.