Mbrojtja Detare dhe Lumore

Home > Sektoret > Mbrojtja Detare dhe Lumore

Mbrojtja Detare dhe Lumore

Që nga lashtesia, njerëzit kanë banuar pranë bregdetit dhe brigjeve të lumenjve. Si rezultat i aktiviteteve antropologjike dhe ndryshimeve mjedisore, ekuilibri midis veprimit dinamik bregdetar dhe lumor është me i brishte, duke çuar në pasoja të rënda si degradimi i bregdetit dhe përmbytjet. Këto dukuri bëhen kërcënim kur shoqëria nuk përshtatet me mjedisin natyror dhe rreziqet që vijnë prej tij.

Në 1879, Maccaferri kreu aplikimin e parë hidraulik duke rindërtuar brigjet e lumit Reno pas një përmbytjeje të madhe. Që atëherë, ne kemi permiresuar njohuritë dhe ekspertizën tonë në zgjidhjen e problemeve inxhinierike në kuadër të punimeve hidraulike dhe mbrojtjen e brigjeve. Sot, ne u ofrojmë klientëve tanë teknologjinë e prodhimit për të krijuar zgjidhje me porosi për projekte, duke pershtatur gjithmonë bashkëjetesën midis njeriut dhe natyrës.