Defencell MAC

Home > Produkte > Defencell MAC

Defencell MAC

Image

Duke përdorur ekspertizën tonë në gabion me rrjetë , ne kemi zhvilluar një strukturë qelizore mbrojtese të cilësisë së lartë , DefencellMAC, për të ofruar mbrojtje të rezistences kundër një sërë sulmesh municionesh, eksplozivi dhe automjetesh. DefencellMAC bazohet në bastionet tona origjinale me rrjetë teli per mbrojtjen e trupave , u përdor për herë të parë në Luftën e Parë Botërore; tani e përditësuar për të përmbushur kërkesat e sotme. I disponueshëm në një sërë madhësish, Defencell MAC mund të vendoset me shpejtësi dhe mbushet në vend me materiale mbushëse të disponueshme për të siguruar një barriere modulare. Njësitë mund të grumbullohen për të formuar struktura më të larta sipas nevojës për të mbrojtur bazat, kampet, depot, automjetet ose infrastruktura te tjera. Njësitë përdoren gjithashtu në mjedise civile për të mbrojtur ndërtesat kryesore, aeroportet, infrastrukturën ose instalimet e tjera në rrezik nga sulmet.

Defencell MAC është një strukturë shumëqelizore e bërë nga rrjetë teli të salduar. Rrjeta është e veshur me një shtrese gjeotekstili jo të endur që formon një veshje të brendshme për secilën qelizë. Çdo veshje e brendshme mbivendoset dhe ngjitet në skajin e sipërm të njësisë, ndërsa pjesa e poshtme e pëlhurës lihet e lirshme për t’u palosur brenda vendit për të formuar nje njesi mbajtëse dheu te puthitur. Gjeotekstili është projektuar posaçërisht për të siguruar rezistencë të zgjatur ndaj UV-së në krahasim me gjeotekstilet normale jo të endura. Njësitë MAC Defencell bashkohen në mënyrë gjatësore, duke përdorur kunjat lidhëse për të marrë gjatësinë e kërkuar të strukturës.

Image