Tunele – Valvulat

Home > Products > Tunele – Valvulat

Tunele – Valvulat

Ne ofrojmë një sërë valvulash në varësi të përdorimit në punimet e tunelit. Ato përdoren për injektimin me presion të përzierjeve kimike të përdorura në punët e hidroizolimit dhe përmirësimit të tokës. Valvulat janë montuar në tubin e zgjedhur të injektimit.