KikkoNet

Home > Products > KikkoNet

KikkoNet

Image

Maccaferri KikkoNet për Inxhinierine e Akuakulturës së të Ardhmes: zgjidhje mjedisore për industrinë e akuakulturës dhe marikulturës. KikkoNet është rrjeta inovative e bërë nga monofilamente polietileni tereftalat (PET) të stabilizuara me UV, jashtëzakonisht të forta dhe të lehta, e endur në një rrjetë me hoje gjashtëkëndore me dopio torsion, me karakteristika specifike dhe unike. Rezervatet e bëra me Kikkonet, ofrojnë: • Kushtet optimale për rritjen e shumë llojeve të peshqve, • Reduktimi i kostove të gjithë jetës, • Reduktimi i kostove operacionale