Gjeotekstilet jo te endura

Home > Products > Gjeotekstilet jo te endura

Gjeotekstilet jo te endura

Image

Gjeotekstilet jo të endura janë struktura tekstili të sheshta që përbëhen nga fibra sintetike të montuara nga shpimi me gjilpërë dhe/ose procese termike; këto materiale përdoren dhe aplikiohen më shumë për të përmbushur kryesisht funksionet e ndarjes, filtrimit dhe mbrojtjes dhe janë baza e shumë kompoziteve të tjera për kombinim me gjeosintetikë të tjerë. Cilësia dhe performanca e tyre mund të ndryshojnë në varësi të gjatësisë së fibrës, polimerit të përdorur, procesit të montimit, etj; sigurisht, më të njohurit dhe më të përdorurit janë materialet gjeosintetike.

Ju nevojitet asistencë teknike?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me projektin tuaj të ardhshëm.