Barrierat e Aluvioneve

Home > Products > Barrierat e Aluvioneve

Barrierat e Aluvioneve

Image

Maccaferri Debris Flow janë projektuar për të përmbajtur rrjedhat e dherave/ujit (prurje e ngute aluvione) ose rrëshqitjet e cekëta të dheut në shpate dhe kanale. Debris Flow i pershtaten dimensioneve te projektit, prurjes se parashikuar te aluvioneve dhe vellimit te prurjeve. Pas goditjes nga rrjedha e aluvioneve Barriera Debris Flow, deformohet në mënyrë progresive me frenat e kompresionit dhe sistemet absorbojne energjinë. Presioni hidrostatik brenda rrjedhës shpërndahet me shpejtësi pasi rrjedha e aluvioneve ndalet, duke e lënë vëllimin e aluvioneve brenda barrieres. Barrierat Debris Flow te Maccaferri ofrojnë rezistence dhe performancë pa ndërhyrjen estetike të sistemeve të tjera të rrjedhës së aluvioneve.

Ju nevojitet asistencë teknike?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me projektin tuaj të ardhshëm.