Vizioni & Misioni

Vizioni & Misioni

Duke u kujdesur për botën e së nesërmes, duke harmonizuar jetën dhe natyrën përmes zgjidhjeve inovative, Maccaferri ndjek përsosmërinë dhe përmirësimin e vazhdueshëm.

VIZIONI
Partner global i besuar, duke u kujdesur per botën e së nesërmes, duke harmonizuar jetën dhe natyrën përmes zgjidhjeve inovative.

TĂ« kujdesesh pĂ«r Maccaferrin do tĂ« thotĂ« tĂ« mbrosh dhe tĂ« jesh i pĂ«rgjegjshĂ«m. Vizioni ynĂ« nuk ka tĂ« bĂ«jĂ« vetĂ«m me ‘çfarĂ«’ duam tĂ« jemi, por edhe mĂ« e rĂ«ndĂ«sishmja ka tĂ« bĂ«jĂ« edhe me ‘si’ duam tĂ« jemi si organizatĂ«. TĂ« pĂ«rgjegjshem, tĂ« respektueshĂ«m, tĂ« kujdesshĂ«m dhe tĂ« ndjeshĂ«m jo vetĂ«m ndaj mjedisit, por edhe ndaj njerĂ«zve tanĂ«.

MISIONI
Ndjekim përsosmërinë përmes përmirësimit të vazhdueshëm duke u ofruar klientëve tanë zgjidhje inxhinierike që janë inovative, të avancuara dhe ekologjike.

Ne jemi të përkushtuar ndaj sigurisë, cilësisë dhe qëndrueshmërisë së jashtëzakonshme, për të krijuar vlerë për të gjithë palët e interesuara, si dhe komunitetet tona.