ROCKFALL PROTECTION TORANICA AND SASA MINE

Home > Histori suksesi > ROCKFALL PROTECTION TORANICA AND SASA MINE

Simple Drapery

2023

MAKEDONSKA KAMENITSA - NORTH MACEDONIA - Macedonia

Ergo kom

ROCKFALL PROTECTION TORANICA AND SASA MINE

Problemi

Toranica and Sasa are two of the most important mines in the north-eastern part of North Macedonia, near the town of Makedonska Kamenitsa. They are the largest mines with underground exploitation and have provided employment for the local community since…

Zgjidhje

For the slope protections, we used a drapery system with double twisted wire mesh Zn netting. The project started in Toranica in August of 2021, with the installation of 30,900 m² of DT wire mesh and continued in the Sasamine in December of the same ye…

Used Products

Rrjetat
Rrjetat
Maccaferri DT Mesh është një komponent thelbësor i fushes sonë të aplikimit për zbutjen e rënies së shkëmbinjve dhe mbrojtjen nga rreziqet natyrore MShiko
star

Ju nevojitet asistencë teknike?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar me projektin tuaj të ardhshëm.