Biblioteka e objekteve BIM

Biblioteka e objekteve BIM

Modelimi i Informacionit të Ndërtimit BIM (BIM) është një proces inteligjent i bazuar në modele 3D.

Një mjet i ri i mahnitshëm për profesionistët e inxhinierisë dhe ndërtimit.

Bimstore.co nuk është vetëm një bibliotekë informacioni, por është një komunitet bashkëpunues që lidh ata që janë të apasionuar pas krijimit të një të ardhmeje më të zgjuar.