Defencell MAC

Home > Proizvodi > Defencell MAC

Defencell MAC

Image

Koristeći našu ekspertizu u gabionskoj mreži, razvili smo visokokvalitetnu ćelijsku zaštitnu strukturu, DefencellMAC, da obezbedimo zaštitu sile od niza ubojnih sredstava, eksploziva i napada vozila. DefencellMAC je zasnovan na našim originalnim žičanim mrežama za zaštitu trupa, prvi put korišćen u Prvom svetskom ratu; sada je ažuriran kako bi se zadovoljili današnji zahtevi.

Dostupan u različitim veličinama, Defencell MAC se može brzo primeniti i na licu mesta se puni dostupnim materijalom za punjenje kako bi se obezbedila modularna barijera. Jedinice se mogu naslagati da formiraju više strukture po potrebi za zaštitu baza, kampova, depoa, vozila ili druge infrastrukture. Jedinice se takođe koriste u civilnim okruženjima za zaštitu ključnih zgrada, aerodroma, infrastrukture ili drugih instalacija koje su izložene riziku od napada.

Image

Defencell MAC je višećelijska struktura napravljena od zavarene žičane mreže. Mreža je obložena netkanim geotekstilnim rukavom koji formira unutrašnju oblogu za svaku ćeliju. Svaki rukav za postavu se preklapa i pričvršćuje za gornju ivicu jedinice, dok se donji deo tkanine ostavlja labav da bi se savijao iznutra na mestu da bi se formirao zaptivač za zadržavanje zemlje. Geotekstil je specijalno dizajniran da obezbedi produženu UV otpornost u poređenju sa normalnim netkanim geotekstilom. Defencell MAC jedinice se spajaju uzdužno, korišćenjem spojnih pinova da bi se dobila potrebna dužina strukture.

Success Stories

Perilago Path – Reconstruction of Route 82

The most adequate solution for the needs of the work was the reinforced soil. The structure was designed with TerraMesh™ System, the built wall has

Mendoza, Argentina
Perilago Path – Reconstruction of Route 82

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.