FlexMac DT

Home > Proizvodi > FlexMac DT

FlexMac DT

Image

FlexMacDT se koristi kao post za postavljanje barijere za zaštitu od poplava, podizanje nasipa i pružanje potporne potpore za privremene radove. Sastoji se od višećelijske strukture napravljene od hexagonalne dvostruko upletene žičane mreže. Mreža je ojačana vertikalnim čeličnim šipkama i iznutra obložena netkanim geotekstilnim rukavom.

Ćelijska struktura je na licu mesta napunjena lokalno dostupnim materijalom za ispunu kako bi se obezbedio sistem barijere protiv nadolazeće vode, ili za podupiranje iskopa u privremenim radovima. FlexMac DT jedinice se međusobno spajaju uzdužno korišćenjem spojnih klinova kako bi se dobila potrebna dužina strukture.

Image

Heksagonalna dvostruko upletena žičana mreža je projektovana da pruži snagu i fleksibilnost. Ovo daje strukturi veću fleksibilnost od rigidnijih rešenja i idealno je u oblastima gde može doći do diferencijalnog sleženja. Kada FlexMac DT jedinica odsluži svoju upotrebu u hitnim slučajevima, moguće je ponovo koristiti jedinicu, pažljivim podizanjem, dozvoljavajući materijalu za punjenje da ispadne. Uspeh ove operacije zavisi od originalnog korišćenog materijala za punjenje i stanja jedinice nakon upotrebe.

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.