Zaštita od Odrona i Snežne Barijere

Home > Prijave > Zaštita od Odrona i Snežne Barijere

Zaštita od Odrona i Snežne Barijere

Zaštita od odrona kamenja i sistemi za ublažavanje snežnih lavina su ključni elementi u bezbednosti i bezbednosti infrastrukture, rudarskih radova, zgrada ili ljudi. Čak i mali odroni kamenja ili tokovi krhotina mogu da blokiraju infrastrukturu i mogu imati dalekosežne ekonomske efekte izvan neposrednog prekida. Sa iskustvom od preko 60 godina, nudimo i aktivne sisteme za stabilizaciju stena, padina tla i snežnih masa i pasivne sisteme za prevazilaženje hidrogeoloških problema kao što su odvajanje kamenih gromada, tokovi krhotina i plitka klizišta.

Razvijen u saradnji sa specijalizovanim izvođačima kako bi se osigurala sigurnost i mogućnost izgradnje, naš portfelj zaštite od odrona i sistema za smanjenje prirodnih opasnosti je sertifikovan i testiran od strane vodećih instituta u skladu sa najnovijim standardima koristeći najsavremeniji softver i tehnike modeliranja.

Kad god je to moguće, testiranje u punom obimu se sprovodi u našim objektima za testiranje kako bi se što preciznije modelovale situacije u stvarnom svetu i uslovi opterećenja. Kombinacija podataka o performansama utvrđenih ovim testovima je uključena u naš softver za dizajn Mac S-Design i MacRo paket. Naša ponuda rešenja je dopunjena sistemima ranog upozorenja posebno dizajniranim i razvijenim za naše sisteme za ublažavanje prirodnih opasnosti: počnite da dizajnirate efikasniju i pametniju zaštitu od odrona kamenja i sisteme za ublažavanje snežnih lavina sa nama!

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.