Industrijska Proizvodnja

Home > Prijave > Industrijska Proizvodnja

Industrijska Proizvodnja

Maccaferri nudi širok spektar proizvoda za kompozitna industrijska rešenja, pomažući svakom kupcu sa inovativnim i profesionalnim predlozima, pružajući takođe mogućnost da ima proizvode po meri, vrhunskog kvaliteta i tehnološkog standarda.

Naša ponuda industrijskih aplikacija obuhvata: • Medij za tečenje smole: polimerni rastvori za infuziju smole, kalupovanje za prenos smole (RTM) i vakuumsko prenošenje smole (VARTM). • Medijum za ojačanje: rešenja za povećanje čvrstoće, sprečavanje širenja pukotina i poboljšanje mehaničkih svojstava polimerne matrice. Često se koriste u procesu ekstruzije pene i poliuretanske infuzione smole (PIR), ova rešenja omogućavaju kombinovanje različitih proizvoda bez upotrebe bilo kakvog specifičnog lepka.

• Ojačanje za travnate tepihe: naša rešenja su dizajnirana da omoguće uspostavljanje korena trave i vegetacije. • Podmetači za spavanje: projektovani proizvodi koji se postavljaju ispod pragova šine kako bi se poboljšala izolacija vibracija i stabilnost koloseka. Pored toga, možemo da obezbedimo rešenja za brojne druge primene kao što su akustična izolacija, ventilacioni odstojnik i mnoge druge. Stupite u kontakt sa nama da saznate više o našim rešenjima po meri!

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.