Inovacija

Inovacija

MACCAFERRI PRILAGOĐENI SOFTVER

Razvijen u partnerstvu sa vodećim institutima i univerzitetima, naĆĄ ĆĄirom sveta prihvaćen i prilagođen paket softvera omogućava inĆŸenjerima da dizajniraju i isporuče efikasna i pouzdana reĆĄenja u građevinarstvu.

Na osnovu eksperimentalnih podataka prikupljenih decenijama terenskog iskustva i rigoroznih kampanja testiranja, naĆĄa besplatna softverska reĆĄenja odgovaraju zahtevima građevinskih i geotehničkih inĆŸenjera ĆĄirom sveta, a istovremeno nude dodatne prednosti isplativosti i poboljĆĄane mogućnosti izgradnje.

Stupite u kontakt s nama kako biste se obučili za naĆĄa softverska reĆĄenja i započeli dizajn vrhunskih i izazovnih inĆŸenjerskih reĆĄenja u najrazličitijim uslovima.

Image

MACCAFERRI BIM OBJEKTI

Informaciono Modeliranje Izgradnje (IMI) je inteligentan proces zasnovan na 3D modelu. Sjajan novi alat za inĆŸenjere i građevinske profesionalce.

Maccaferri je posvećen promovisanju saradnje između zainteresovanih strana u industriji tokom ĆŸivotnog ciklusa projekta.

Imajući ovaj cilj na umu, naơa reơenja su na raspolaganju i kao Objekti Informacionog Modela Izgradnje, podstičući usvajanje OIMI tehnologije za poboljơanje procesa projektovanja i izgradnje i sprečavanje nepreciznosti u radu na gradiliơtu.

Image

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vaĆĄim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.