Probijanje tunela – čelični luk

Home > Proizvodi > Probijanje tunela – čelični luk

Probijanje tunela – čelični luk

Image

B.Zero Tondo(TM) Steel Arch Naš patentirani B.Zero Tondo(TM) sistem za podršku tunelima je novo rešenje u tuneliranju i pruža izuzetno efikasnu podršku prve faze. Razvijen je da odgovori na zahteve tržišta za ekonomičnom i bezbednom alternativom tradicionalnim čeličnim lukovima za tunele. B.Zero Tondo(TM) su jedinstvena cevasta čelična lučna rebra, ispunjena pumpanim betonom na licu mesta i takođe nude veću strukturnu efikasnost od tradicionalnih čeličnih lučnih nosača.

B.Zero Tondo™ nudi znatno poboljšan odgovor na deformacije unutar iskopa tunela, posebno na uslove nehomogenog opterećenja. Zbog optimalnih performansi cevastih elemenata B.Zero Tondo(TM) pokazuje niže vrednosti naprezanja u poređenju sa tradicionalnim čeličnim lukovima “I” preseka. Shodno tome, potrebno je manje lukova B.Zero Tondo(TM) po kilometru tunela od tradicionalnih lukova, čime se štedi vreme, troškovi i upotreba čelika. Konačna prednost je što kružni profil smanjuje odbijanje mlaznog betona i senčenje, smanjujući upotrebu i otpad.

Image

Pribor za čelične lukove Ovi dodaci mogu biti korisni tokom upotrebe B.Zero Tondo(TM) čeličnih lukova. Beam Bags su vreće od netkanog geotekstila, umetnute između iskopa tunela i čeličnog luka i napunjene malterom ili malterom za brzo opterećenje cevastih rebara. Bag Lining je inovativno horizontalno rebro sa torbom unutra. Vreća se puni fugom ili malterom pomoću mesta ubrizgavanja raspoređenih po dužini. Injekcija proširuje vreću koja u potpunosti ispunjava prazninu između učvršćenja i unutrašnjeg prostora iskopa tunela sve do prethodno postavljenog čeličnog luka B.Zero Tondo(TM). P.Met je metalna stopa koja se teleskopski rasteže pneumatskom kontrolom kako bi se olakšalo prednaprezanje čeličnih rebara luka.

Oblast primene Probijanje tunela – čelični luk

Potrebna vam je tehnička pomoć?

Ovde smo da vam pomognemo sa vašim narednim projektom

This site is registered on wpml.org as a development site.